Nieuws  
 

Door TomTom Webfleet en Sage Live te combineren, levert de samenwerking realtime accounting aan bedrijven met een wagenpark. Webfleet, de bekroonde fleet managementservice van TomTom Telematics, wordt door zowel kleine als grote bedrijven ingezet om voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de algehele efficiëntie van het wagenpark te verbeteren. De gecombineerde oplossing stelt klanten van Sage Live in staat om wagenparkdata van de aangesloten voertuigen – inclusief vrachtwagens, lichte commerciële voertuigen en personenauto’s – automatisch in te zien.  

“Door het partnerschap met Sage helpen we een modernere en responsievere accountingomgeving te creëren, die inspeelt op cloud- en de connected car-technologie om onze klanten zodoende kosten te laten besparen”, zegt Thomas Schmidt, Managing Director van TomTom Telematics. “De nieuwste software-integratie biedt een essentiële dienst voor bedrijven die hun verkoop- en engineeringteams niet per se op een kaart hoeven bij te houden en te volgen, maar die wel andere belangrijke voertuigdata in hun financiële systemen willen hebben.”

“Het partnerschap met TomTom Telematics stelt ons in staat om de kracht van de connected car-technologie te benutten voor accountingdoeleinden”, zegt Jennifer Warawa, Executive Vice-President Product Marketing van Sage. “Ook versterkt het Sage’s positie als het meest innovatieve platform voor cloudaccounting in de markt. Het aanbieden van realtime fleet accounting helpt het proces transparanter en makkelijker te maken, en geeft bedrijven meer controle over hun financiën.”

Plaats op:
Datum: 26 juli 2016
Categorie: Fleetmanagement / software
Bron: TomTom Telematics
Gerelateerde artikelen  
20-10-2017 Nieuws LeasePlan en TomTom Telematics gaan samenwerken
01-10-2019 Nieuws TomTom Telematics heet nu officieel Webfleet Solutions
04-10-2018 Video René de Jong van TomTom Telematics
20-03-2017 Nieuws TomTom Telematics op de XPOfleet Management Day 2017
25-04-2017 Nieuws Samenwerking TomTom Telematics en BP voor wagenparkbeheer
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.