Nieuws  
 

Delticom AG presenteert Remmenkoop.nl - de nieuwe online shop voor remschijven en remvoeringen. Het productassortiment bevat meer dan 12.500 remschrijven en 11.000 remvoeringen van diverse merken. Verder bestaat het grote assortiment op Remmenkoop.nl uit banden, velgen, band/velgcombinaties, motorbanden en accessoires. Behalve in Duitsland is er een Deltiom Onlineshop voor remmen in nog 15 andere Europese landen.

'Wij zijn blij dat we nu ook een online shop kunnen aanbieden die gespecialiseerd is in remmen. Dankzij een speciaal zoekfilter op basis van voertuigen kan het passende product eenvoudig en ongecompliceerd worden gevonden: bovendien kunnen klanten via fabrikant, model en motortype, of ook gewoon via het invoeren van de artikelnummer, hun voertuig vinden. Zij komen vervolgens in een overzichtelijke lijst met alle geschikte producten van allerlei producten. De zoekresultaten kunnen verder op verschillende categorieen gesorteerd worden, bijvoorbeeld op de voordeligste aanbiedingen,' zegt Thierry Delesalle van Remmenkoop.nl.

Klanten profiteren op Remmenkoop.nl van Delticoms 15-jarige ervaring in de online handel met banden en accessoires: de verwerking van de bestelling, het distributietraject en de service zijn perfect op elkaar afgestemd. Snelle levertijden evenals een veelheid aan betaalopties zijn extra voordelen voor klanten bij de online koop op Remmenkoop.nl.

Plaats op:
Datum: 9 september 2016
Categorie: Banden
Bron: Delticom
Gerelateerde artikelen  
06-04-2018 Nieuws Handelaren profiteren van het uitgebreide klassieke assortiment
23-04-2018 Nieuws Mega Tyre en Opel Dealers (HSD BV) lanceren Opel Bandenshop
22-11-2016 Nieuws Nieuw online platform voor montagepartners van deltipartners.com
05-10-2017 Nieuws Probanden ondersteunt bandenhandelaren
12-09-2019 Nieuws Volkswagen start met online verkoop van occasions
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.