Nieuws  

Per 6 november neemt de Van Mossel Automotive Groep Citroën Amsterdam over van Citroën Nederland. Door deze overname breidt de Van Mossel Automotive Groep haar merkenpalet uit tot 10 merken. Na de overname zal de vestiging verder gaan onder de naam Van Mossel Citroën Amsterdam. Deze vestiging blijft onveranderd haar activiteiten uitvoeren vanuit de Pieter Braaijweg in Amsterdam-Duivendrecht, inclusief de activiteiten van de DS Store.
 
De Franse autofabrikant PSA  Peugeot Citroën (‘PSA’) zag kansen voor het eigen dealerbedrijf in Amsterdam om op te gaan in een zelfstandige dealergroep. Citroën Amsterdam is de laatste vestiging in Nederland die nog onder eigen beheer viel.

Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep: “Door de toevoeging van de merken Citroën en DS aan ons autobedrijf breiden we ons merkenpalet verder uit. Als ambitieus en internationaal georiënteerd familiebedrijf geloven wij sterk in synergie en krachtenbundeling, waarbij we onze klanten het totale gamma in automobiliteit kunnen bieden. Met de toevoeging van deze twee merken vinden onze klanten een nog grotere keuze onder één dak.”

Louis Wyers, Algemeen Directeur Citroën Nederland voegt daaraan toe: “Ik heb er alle vertrouwen in dat we met Van Mossel Automotive Groep een sterke partner toevoegen aan ons netwerk, die ons in staat zal stellen de gewenste groei te realiseren voor Citroën en DS in de regio Amsterdam en onze klanten de beste service te bieden. We staan met Van Mossel Automotive Groep voor de uitdaging het nieuwe merk DS vanuit de eerste Nederlandse DS Store verder uit te bouwen. Voor ons komt deze overname op een belangrijk moment, omdat we op het punt staan de Nieuwe Citroën C3 te introduceren die zeer goed ontvangen is door zowel het grote publiek als de pers”.

Plaats op:
Datum: 7 november 2016
Bron: Citroen Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
27-06-2018 Nieuws Van Mossel neemt Autobedrijf Van Zwienen over
12-12-2017 Nieuws International Car Lease Holding neemt Lease Performance over
06-03-2017 Nieuws International Car Lease Holding neemt het Belgische Leasense over
07-01-2020 Nieuws Van der Maat Zwaag naar Van Mossel Automotive Groep
08-06-2018 Nieuws International Car Lease Holding neemt Westlease over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.