Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Bandenfabrikant Bridgestone verlengt miljoenencontract met Fujitsu. Het contract heeft betrekking op de strategische businessunits van Bridgestone in Europa. Door de contractverlenging kan Bridgestone Europe zich richten op de ontwikkeling van innovatieve oplossingen op het gebied van hun kernactiviteiten. Fujitsu en Bridgestone Europe werken nauw samen, waarbij Fujitsu de bandenfabrikant ondersteunt bij het uitrollen van een strategie rondom digitale oplossingen.

Michael Johnson, Vice President IT bij Bridgestone Europe, verklaarde naar aanleiding van het nieuws: “De Bridgestone Essence, onze bedrijfsfilosofie, is erop gericht om producten van de hoogste kwaliteit aan onze klanten te leveren. Door de samenwerking met Fujitsu bereiken we een optimale balans tussen voordelen op korte termijn en winst op lange termijn. Bovendien kunnen we dankzij deze overeenkomst al onze energie en knowhow steken in de ontwikkeling van innovatieve oplossingen waarmee we onze leidende positie in de industrie kunnen behouden."

Duncan Tait, Director en Corporate Executive Officer, SEVP, Head of EMEIA and Americas region bij Fujitsu, voegde eraan toe: “Met onze dienstverlening helpen we de bandenfabrikant hun doelstellingen te behalen. Wij zien de verlenging van het contract als bewijs dat Fujitsu meerwaarde biedt aan Bridgestone Europe.” Fujitsu zal dus ook in de toekomst Bridgestone Europe ondersteunen met een uitgebreid aanbod aan IT-infrastructuren en applicatiediensten. Inclusief een specifieke meertalige servicedesk, lokale en externe support voor IT-werkstations en apparatuur, printservices, service-integratie en de hosting van applicaties en operaties. De bandenfabrikant verhuisde eerder al gegevens naar twee datacenters van Fujitsu in het Verenigd Koninkrijk. Alle  SAP-systemen van Bridgestone Europe worden intussen door Fujitsu gehost en bediend. De IT-specialist is ten slotte ook verantwoordelijk voor de vernieuwing van de werkstations van Bridgestone Europe, inclusief de notebook pc's en de servers.

Plaats op:
Datum: 15 november 2016
Bron: Bridgestone Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
01-04-2019 Nieuws Bridgestone Europe rondt overname TomTom Telematics af
27-08-2019 Nieuws Wijzigingen in managementteam Bridgestone EMEA
10-09-2019 Nieuws Webfleet Solutions nieuwe bedrijfsnaam TomTom Telematics
03-07-2018 Loopbaan Tom Adams Algemeen Directeur Bridgestone Benelux & Frankrijk
15-02-2019 Nieuws Bridgestone behaalt beste OEM-resultaten in 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.