Nieuws  

Tevreden.nl heeft voor haar profilering gekozen voor de grootste zakelijke online titel met betrekking tot mobiliteit, AutoleaseWereld.

Steeds meer leasemaatschappijen zien klanttevredenheid als sleutel tot zakelijk succes. Met de onderzoeksoplossing van Tevreden.nl zijn leasemaatschappijen in staat gericht en op doorlopende basis de tevredenheid van klanten te meten, te verbeteren, te rapporteren en de online vindbaarheid te vergroten. Tevreden.nl biedt meerdere door onderzoekexperts zorgvuldig opgestelde vragenlijsten. Hiermee kunnen leasemaatschappijen echt werken aan een optimale klanttevredenheid en de uitkomsten vormen een belangrijk signaal richting de grotere opdrachtgevers.

Ontvang real-time feedback waardoor direct geschakeld kan worden wanneer nodig. Leasemaatschappijen die al gebruik maken van onze onderzoeksoplossingen om hun dienstverlening naar een hoger niveau te tillen zijn o.a.
·         Autolease Midden Nederland
·         Multilease
·         Friesland Lease
·         Leasevisie
·         XLLease

Neem eens een kijkje op autolease.tevreden.nl waar klanten hun ervaringen delen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw leasemaatschappij? Neem dan contact op met Gerhard Prent, Business Unit Manager Automotive Tevreden.nl via gerhard@tevreden.nl of 010-234 1550.

Plaats op:
Datum: 25 november 2016
Categorie: Markt en onderzoek, Mobiliteit
Bron: Tevreden.nl
Gerelateerde artikelen  
01-12-2017 Nieuws Noordlease en Leasevisie samen
25-10-2017 Nieuws Zestien startups verder in Mobility Lab
20-02-2017 Nieuws Arval & Tevreden.nl meten klantervaringen private lease
26-03-2010 Nieuws Tesla Roadster te leasen voor de prijs van een Audi A4
19-06-2008 Nieuws Aanbesteding leasing 86 voertuigen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.