Nieuws  
 

Messe Frankfurt Nederland organiseert in 2017 voor de tweede keer een Holland Paviljoen op de Automechanika Dubai, 7 tot en met 9 mei. De beurs is de grootste vakbeurs voor de snel ontwikkelende automotive aftermarket in het Midden Oosten, Zuid West Azië en Noord Afrika. Automechanika Dubai komt vooruit uit haar moederbeurs in Frankfurt, de wereldwijd toonaangevende vakbeurs voor de automotive service industrie.

Automechanika Dubai biedt een uitstekend platform voor bedrijven om hun marktpotentiaal in de regio te vergroten. De afgelopen editie kende een uitermate succesvol verloop met meer dan 2.000 exposanten uit 58 landen en 30.000 vakbezoekers uit 138 landen. POS Service Holland was afgelopen keer deelnemer van het Holland paviljoen ter plekke. Ze verkopen wereldwijd startmotoren, dynamo’s en bijbehorende testapparatuur. Technical Director Motoplat Test Equipment Nardo Stremmelaar is over de organisatie van het Holland paviljoen en Automechanika heel tevreden. “We hadden aardig wat aanloop en veel en de mensen daar willen wel investeren in Europese producten.”
POS Service Holland exposeert volgens Nardo ook op andere internationale Automechanika vakbeurzen naar volle tevredenheid. “We staan onder andere ook op Automechanika Shanghai en Johannesburg en uit die beurzen halen we veel. Automechanika Frankfurt was dit jaar een hele goeie beurs voor ons en misschien wel een van de beste ooit.”
Dat Automechanika Dubai ook een internationale beurs is, blijkt volgens Nardo uit het grote aantal Indiërs dat er was. “Je zou denken dat je vooral met de lokale bevolking te maken krijgt, maar dat viel een beetje mee. Er zijn hier heel wat Indische bedrijven en er komen ook veel mensen uit omringende landen zoals Oman, Iran en Saoedi Arabië.”
Ook andere deelnemers van het Holland Paviljoen waren heel tevreden over hun deelname: “Het was voor iDtools een perfectie introductie van een Nederlands product in het Midden-Oosten,” aldus Rimmer Hylkema, directeur van iDTools International BV.

De exposanten laten in Dubai een productaanbod zien dat uiteen loopt van auto- en motoronderdelen, wasserijen, werkplaats en tankstation producten, IT producten en services, accessoires, batterijen, banden tot alles voor tuning. “De Verenigde Arabische Emiraten zijn de gateway naar veel landen in de regio. Met name in Iran, Pakistan, Irak, Afghanistan en Afrikaanse landen stijgt namelijk de behoefte om oude voertuigen te onderhouden”, aldus Marlies Mekelenkamp van Messe Frankfurt Nederland. “Dit biedt grote kansen voor automotive ondernemingen op het Holland Paviljoen.”

Plaats op:
Datum: 6 december 2016
Categorie: Evenement
Gerelateerde artikelen  
25-11-2016 Nieuws Automechanika Birmingham 2017 met Holland Paviljoen
09-05-2017 Nieuws Aantal laadsessies elektrische auto’s met 45 procent gegroeid
07-07-2016 Nieuws 18e EPA Congres en Vakbeurs in Rotterdam
16-02-2011 Nieuws Automobilisten in Zuid-Holland zijn het duurst uit
16-08-2018 Nieuws Guardian Automotive investeert in kalibratie en klantenservice
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.