Nieuws  
 

Terberg Leasing presenteert tijdens de Bouwbeurs 2017 (6-10 februari) de eerste release van de telematica-oplossing ‘Extra Inzicht’, een slimme oplossing waarmee ondernemers realtime zicht hebben op hun wagenpark en berijders.

Big Data maakt ook in de leasemarkt een snelle opmars. Volledig inzicht in het wagenpark is tegenwoordig niet meer nice to have, maar een must have. Dankzij de introductie van ‘Extra Inzicht’ kunnen ondernemers kosten besparen, prestaties verhogen en klanten en medewerkers tevreden houden.

Wagenparkbeheerders kunnen bijvoorbeeld in het dashboard in één oogopslag zien waar alle auto’s in het wagenpark zich bevinden (track & trace en rittenregistratie). Daarnaast ontvangt men proactief informatie over onderhoud, boetes, schades en leasecontracten. Ook is er inzicht in de rijstijl van de bestuurders, die met behulp van de app gemotiveerd kunnen worden zuiniger en veiliger te rijden. Voor de berijders biedt de app niet alleen inzicht in de eigen rijstijl, maar ook automatische rittenregistratie en informatie over in te plannen onderhoud, parkeerlocaties, tankstations en pechhulp onderweg. Een praktische en handige app voor alle betrokken partijen.

Terberg Leasing ontwikkelt applicaties in eigen beheer die erop gericht zijn ondernemers, van zzp-ers tot grootzakelijke markt, te voorzien van slimme oplossingen voor betere mobiliteit. Het bedrijf loopt hierin voorop en zal het product blijven uitbreiden met klantgerichte mogelijkheden op het gebied van geofencing (het virtueel afbakenen van een geografisch gebied om zo bijvoorbeeld klanten realtime inzicht te geven waar hun bestelling zich bevindt) en gamification (het gebruik van spel- en wedstrijdelementen om bijvoorbeeld berijders te motiveren hun rijgedrag te verbeteren).

Plaats op:
Datum: 30 januari 2017
Bron: Terberg Leasing B.V.
Gerelateerde artikelen  
30-01-2018 Achtergrondartikelen Vijf voordelen van realtime wagenparkinzicht
06-06-2018 Achtergrondartikelen Drie voordelen van alles als eerste zien
04-12-2017 Achtergrondartikelen Direct inzicht, direct besparen
16-10-2017 Achtergrondartikelen Bespaar direct op uw wagenpark
08-02-2011 Nieuws Terberg Leasing lanceert ‘leaseauto-app’ voor iPhone
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,12 seconden.