Nieuws  
 

De Europese Aanbesteding Beheer Mobiliteit van Enexis Groep is gewonnen door De Wagenparkbeheerders B.V.. Het Utrechtse bedrijf is de komende jaren verantwoordelijk voor het beheer van ruim 2400 leaseauto’s, 1200 mobiliteitskaarten en het realiseren van ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen.

“Wij zijn ongelofelijk trots op het winnen van deze mooie opdracht” zegt directeur Maikel van de Sande van De Wagenparkbeheerders B.V.. “Niet eerder is de combinatie van wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement in deze omvang op de markt gebracht. Wij hebben Enexis Groep in een uitgebreide Aanbestedingsprocedure kunnen overtuigen van onze kennis en kunde op dit gebied en mogen nu invulling te geven aan het beheer van het wagenpark en de doorontwikkeling van het mobiliteitsbeleid”. Dit alles met als doel de CO2 uitstoot van Enexis Groep in 2020 met 50% te verminderen.

René Laheij, manager Facilities Enexis;  “Met deze uitbesteding maakt de afdeling Facility Management van Enexis ruimte voor verdere ontwikkeling. Op eigen kracht zijn we heel ver gekomen in het doorvoeren van efficiency! De samenwerking tussen beide bedrijven zal ons echter in staat stellen om op de vlakken duurzaamheid, kwaliteit en kosten nog verder te komen dan dat we alleen voor elkaar zouden krijgen. Een toekomstgericht partnership dus.”

“Automatisering speelt een cruciale rol in dit traject. De mate waarin een organisatie in staat is alle data rondom mobiliteit slim te verwerken is een belangrijke factor voor het uiteindelijke succes”, aldus Maikel van de Sande. “Het moet leuk en lonend zijn om verder te kijken dan de leaseauto. Wij hebben hier de afgelopen jaren fors in geïnvesteerd waarbij het beheren van alle vervoersmodaliteiten in één systeem het uitgangspunt is geweest. Dat wij dit systeem nu bij Enexis Groep in deze omvang mogen inzetten is voor ons de kroon op het werk.”
De Wagenparkbeheerders B.V. beheert wagenparken voor toonaangevende ondernemingen in Nederland en daarbuiten en helpt bedrijven bij de transitie van wagenparkbeheer naar mobiliteitsmanagement. Met een beheerd volume van ruim 7000 leaseauto’s en mobiliteitskaarten behoort het bedrijf tot de top 5 in de branche.

Plaats op:
Datum: 2 februari 2017
Categorie: Aanbestedingen
Bron: Wagenparkbeheerders B.V.
Gerelateerde artikelen  
30-01-2019 Nieuws Bijna 250 laadpalen op terreinen van Enexis Groep
20-07-2017 Video Flitsinterview met Ton van Cuijk van Enexis tijdens Hansa Green Tour zomereditie …
21-02-2017 Nieuws Enpuls en Social Charging starten pilot voor delen laadpalen Enexis Groep
01-06-2018 Nieuws Essent en gemeente Groningen haken aan bij autoloze dinsdag
29-06-2011 Nieuws ROI groep verzorgt wagenparkbeheer ABN AMRO
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.