Nieuws  

Als premium bandenmerk met een rijke geschiedenis sinds 1909 heeft Vredestein veel overeenkomsten met de Mille Miglia rally voor klassieke auto’s. Deze verwantschap heeft nu geleid tot een nieuwe sponsorovereenkomst voor de periode 2017 tot 2019.

Het premium bandenmerk Vredestein is al sinds jaar en dag een sterke aanwezigheid in de wereld van de klassieke autobanden. Het merk heeft een uitgebreide portefeuille aan modellen die specifiek zijn ontworpen voor vintage voertuigen, zoals de Sprint Classic, Snow Classic, Grip Classic en Transport Classic. De Mille Miglia is een prestigieus race-evenement met een bijzondere geschiedenis en brede bekendheid in de wereld van klassieke auto’s en ver daarbuiten.

“Vredestein en Mille Miglia delen een rijke Europese achtergrond en een passie voor vintage auto’s,” aldus Tanneke Reinders, marketing director Europa bij Apollo Vredestein. “Als leider in het ontwerpen en produceren van klassieke banden die een vintage uiterlijk combineren met moderne prestaties is het een logische stap om op te treden als officiële bandenpartner van de Mille Miglia. Zowel Vredestein als Mille Miglia willen ervoor zorgen dat autorijders maximaal kunnen genieten van de unieke vrijheid die klassieke auto’s bieden. Met deze overeenkomst kunnen we verdere stappen nemen om dit te bewerkstelligen.”

Deze stappen bestaan onder andere uit verschillende B2B- en B2C-activiteiten, waarvan de eerste in april zal worden aangekondigd tijdens de aankomende Techno Classica in Essen. Daarnaast verzorgt Vredestein ook een eigen team aan de start van de Mille Miglia rally’s.

Plaats op:
Datum: 13 februari 2017
Categorie: Reclame & Sponsoring
Bron: Apollo Vredestein B.V.
Gerelateerde artikelen  
23-07-2019 Nieuws Vredestein Sprint Classic in bandentest scoort hoog
27-09-2018 Nieuws Apollo Vredestein levert banden voor Volkswagen Touareg
27-02-2017 Nieuws Apollo Vredestein kondigt prijsstijging aan voor Europa
17-06-2016 Nieuws Vredestein breidt activiteiten uit in Italië
25-05-2016 Nieuws Apollo Vredestein presenteert innovaties tijdens REIFEN Essen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.