Nieuws  
 

De toekomst van de parkeer industrie is mobiel: het uitgebreide programma van het 18e EPA Congres van 20 – 22 September 2017 in De Doelen in Rotterdam, laat zien hoeveel al is bereikt met intelligent parkeren en hoe het de toekomst van steden en burgers kan verbeteren.

De belangrijkste thema’s van het congres programma zijn: digitalisering, stedelijke mobiliteit en bereikbaarheid en technische ontwikkelingen in verkeer en mobiliteit, die door diverse experts worden gepresenteerd. Internationale experts uit wetenschap, politiek en industrie geven een overzicht van slimme oplossingen op gebied van parkeren en mobiliteit, vanuit de diverse gezichtspunten in Europa. De agenda omvat ook duurzame stedelijke ontwikkeling, renovatie en hergebruik van bestaande infrastructuur en nieuwe betaalmethoden.

Leren van onze Europese buurlanden
Behalve exposanten uit Nederland zullen ook veel bedrijven uit andere Europese landen een groot arsenal aan producten en diensten tonen op de vakbeurs, die parallel met het congres wordt gehouden. Dit gaat van ontwikkeling, bouw en beheer van parkeerfaciliteiten tot nieuwe technologische diensten om deze processen te ondersteunen. Een bron van professionele expertise en praktische voorbeelden.

De parkeerindustrie staat niet stil!
“Effectief parkeerbeleid en –beheer, ondersteund met nieuwe technologie,biedt nieuwe mogelijkheden om bereikbaarheid van stedelijke gebieden te combineren met kwalitatieve publieke ruimte en een goed social-economisch klimaat. De voortrekersrol van veel Nederlandse steden en bedrijven op dit gebied  geeft een mooie internationale uitstraling voor Nederland als gastland van dit congres” zegt Monique Pluijm, voorzitter van VEXPAN, platform voor parkeren in Nederland..

Mis deze kijk op de toekomst niet!
U kunt zich vanaf nu aanmelden voor het 18e EPA Congres & Vakbeurs. Vroegboekkorting is beschikbaar tot 1 Mei 2017. Het congresticket omvat deelname aan het congres, toegang tot de vakbeurs en twee avond-activiteiten. Verdere informatie over het congres en aanmelding in beschikbaar op www.epacongress.eu.

Plaats op:
Datum: 28 februari 2017
Categorie: Evenement, Parkeren
Bron: EPA Congres
Gerelateerde artikelen  
07-07-2016 Nieuws 18e EPA Congres en Vakbeurs in Rotterdam
25-09-2017 Nieuws 18e EPA Europees Parkeer Congres met vakbeurs 2017
13-08-2010 Achtergrondartikelen Thema ecomobiel 2010: van hype naar business
09-03-2010 Nieuws Veel aanmelding voor Fleetmanagement congres
24-04-2019 Nieuws ITS Congres katalysator voor versnelling ontwikkelingen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.