Nieuws  

Woensdag 1 maart om 09.30 gaf burgemeester Elly Blanksma het startschot voor de Hansa Green Tour Wintereditie naar de World Sustainable Energy Days in Oostenrijk. Dit jaar is er ook een team van AutoleaseWereld van de partij. In een ludieke truck rijdend op Waste Vegetable Oil, compleet met camperunit, rijden Sander de Wolf en zijn dochter Christina mee. Zij zullen tevens verslag doen van deze reis.Een delegatie van 25 man uit het bedrijfsleven, diverse overheden en kennisinstellingen is vanmorgen vertrokken vanaf de Automotive Campus in Helmond, dé hotspot van Automotive Nederland. met elektrisch en/of alternatief aangedreven voertuigen naar Wels in Oostenrijk om daar deel te nemen aan de World Sustainable Energy Days. Het grootste evenement in Europa op het gebied van duurzame energie.

Een unieke Nederlandse missie georganiseerd door Hansa Green Tour om duurzame technologie en hernieuwbare energie te promoten, kennis en ervaringen uit te wisselen met duurzaamheidsexperts uit meer dan 60 landen en Nederland op de kaart te zetten op dit internationale evenement. De delegatie zal o.a. deel gaan nemen aan het congres E-Mobility & Smart Buildings en zal onderweg naar Oostenrijk verschillende interessante stops gaan maken bij duurzame initiatieven.


Burgemeester Elly Blanksma van Helmond geeft het startsein voor de Hansa Green Tour Wintereditie op de Automotive Campus in Helmond

 

Plaats op:
Datum: 1 maart 2017
Bron: Hansa Green Tour
Gerelateerde artikelen  
09-03-2017 Nieuws Verslag van eerste dag Hansa Green Tour
23-02-2017 Nieuws Programma Wintereditie naar de World Sustainable Energy Days 2017
07-02-2018 Nieuws World Sustainable Energy Days
26-01-2017 Nieuws Nederlandse missie naar de World Sustainable Energy Days
02-03-2017 Video Hansa Green Tour: een reis op alternatieve brandstof
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.