Nieuws  
 

International Car Lease Holding, eigendom van de heren Berkhof (Van Mossel Automotive Groep) en Mandemakers (Mandemakers Groep), heeft de Belgische autoleasemaatschappij Leasense overgenomen. Door deze overname breidt International Car Lease Holding, bestaande uit Autolease Groningen, DirectLease, J&T Autolease, Lease Quality, ProfiLease, V&M Leasing, Van Mossel Leasing en Van Mossel Shortlease & Rent haar vloot uit tot ruim 50.000 voertuigen. Na de overname zullen alle medewerkers van Leasense in dienst blijven.

Leasense, dat gevestigd was in Aartselaar en deel uitmaakte van de Beerens Groep, biedt met een aanbod van zowel nieuwe als bijna nieuwe voertuigen mobiliteit op een efficiënte en persoonlijke manier. Ook voor klanten die een kortere en flexibele huurperiode wensen, stelt Leasense een op maat gemaakt product voor. De overeenkomst is op 6 maart bekrachtigd. De huidige bedrijfsactiviteiten zullen voortgezet worden vanuit de vestiging van J&T Autolease in Antwerpen.

Krachtenbundeling en synergie
Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep: “Door de toevoeging van Leasense aan ons leasebedrijf breiden we niet alleen onze bestaande vloot verder uit. Als ambitieus en internationaal georiënteerd familiebedrijf geloven wij ook sterk in synergie en krachtenbundeling, waarbij we graag dichtbij onze klanten staan. Leasense voegt kennis en expertise toe aan ons bedrijf.” Jan Deknuydt, managing director J&T Autolease België : “Wij zijn ervan overtuigd dat ons bedrijf door deze overname nog sneller en flexibeler kan inspelen op klantwensen. Er is duidelijk sprake van een grote synergie”.

Plaats op:
Datum: 6 maart 2017
Bron: International Car Lease Holding
Gerelateerde artikelen  
19-02-2016 Nieuws Autolease Groningen en Lease Quality naar International Car Lease Holding
12-12-2017 Nieuws International Car Lease Holding neemt Lease Performance over
08-06-2018 Nieuws International Car Lease Holding neemt Westlease over
05-01-2013 Nieuws J&T Autolease en DirectLease naar Van Mossel Groep
07-11-2016 Nieuws Citro├źn Amsterdam naar Van Mossel Automotive Groep
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.