Nieuws  
 

Allego en BMW hebben een overeenkomst getekend om ondernemingen in Nederland een complete oplossing te bieden voor het verduurzamen van hun wagenpark. Steeds meer ondernemingen willen duurzame mobiliteit, maar zij missen vaak een totaaloplossing waarmee elektrische auto’s, laadinfrastructuur en services in één keer geleverd worden. BMW en Allego zijn de eerste in Nederland die dit totaalpakket aanbieden.

Elektrisch rijden is voor veel ondernemingen een volwaardige alternatief geworden. In deze samenwerking levert BMW de elektrische auto’s en verzorgt Allego de laadinfrastructuur en -services. Voor organisaties betekent dit een alles-in-één-oplossing waarmee ze direct en eenvoudiger een grote stap kunnen zetten in het verduurzamen van hun wagenpark en hun locaties. Allego biedt flexibele en schaalbare oplossingen. Zo kan er één laadpaal geplaatst worden of een heel laadplein met een onbeperkt aantal sockets – een zogenaamd ‘ChargingPlaza’, gebaseerd op basis van slim en centraal powermanagement. Dit laadplein is bovendien schaalbaar en kan meegroeien met het elektrische wagenpark.

Allego en BMW zorgen voor eenvoud in het aanvragen, beheren en monitoren van de elektrische auto’s en laadinfrastructuur. Met online tools krijgen de ondernemingen inzicht in de laadpatronen van hun wagenpark. Daarnaast zijn de slimme oplossingen op elkaar afgestemd, zo kunnen de laders van Allego met verschillende vermogens laden, passend bij het type auto. De producten en oplossingen van zowel Allego als BMW zijn betrouwbaar en bewezen. Door slimme keuzes te maken kan een onderneming de ‘total cost of ownership’ goed inzichtelijk krijgen.

Plaats op:
Datum: 16 maart 2017
Categorie: Elektrisch rijden
Bron: Allego
Gerelateerde artikelen  
26-01-2017 Nieuws Elektrische auto’s, laadinfrastructuur en services in één keer geleverd
21-07-2016 Nieuws Europese primeur van Allego in Haarlemmermeer
15-01-2019 Nieuws 12.000 laadpunten in Europa door Allego en GIREVE
07-01-2016 Nieuws Allego en Vandebron maken elektrisch rijden schoner
13-04-2016 Nieuws BMW en Allego presenteren slimme mobiliteitsoplossingen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.