Nieuws  
 

Snel een parkeerplek vinden in hartje Amsterdam. Het is een van de grootste uitdagingen die de hoofdstad te bieden heeft, merkt ook Norbert Karthaus regelmatig. “Ik plan er zelfs extra tijd voor in bij zakelijke afspraken, een geluid dat ik ook regelmatig bij onze klanten hoor”, aldus de directeur van Strix Lease Service.

Karthaus vond de oplossing bij valet parking aanbieder WeParc: “Parkeren is weliswaar geen core-business voor een leasemaatschappij, maar dienstverlening staat bij ons wel zeer hoog in het vaandel. Door een samenwerking aan te gaan met WeParc, bieden wij onze klanten extra mobiliteit én vooral ook een zorg minder”, vertelt Karthaus. “En valet parking sluit natuurlijk wel naadloos aan op het servicelevel dat wij nastreven.”

WeParc biedt sinds 2016 valet parking aan op Schiphol en in Amsterdam. “Wij maken parkeren weer gemakkelijk, zorgeloos en betaalbaar”, stelt oprichter Tim Wanders. “Draaien en keren op de Zuidas of in het Centrum is niet meer nodig. Via onze smartphone-app laat je je auto ophalen én weer voorrijden, zodat je meteen door kunt naar een volgende afspraak. Inmiddels schakelen ook steeds meer bedrijven ons in om een blijvende indruk op bezoekers te maken.”

Plaats op:
Datum: 27 maart 2017
Categorie: Parkeren
Bron: Strix Lease Service B.V.
Gerelateerde artikelen  
07-11-2016 Nieuws Hiltermann Lease Groep genomineerd voor FD Gazelle Award
29-07-2013 Nieuws XXImo in autodelen en autoladen
25-07-2019 Nieuws Bestuurderloos parkeren zonder menselijk toezicht
17-12-2009 Nieuws Friesland Bank in Strix Lease
03-02-2012 Nieuws Valet parking ziekenhuis bespaart 18,5 ton CO2
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.