Nieuws  
 

Multibrand is een strategische ontwikkeling binnen Hertz met de merken Hertz, Thrifty, Dollar en Firefly. Hertz Nederland breidt met onmiddellijke ingang Thrifty Autoverhuur uit naar alle Hertz vestigingen in Nederland. Later dit kwartaal volgen België en Luxemburg.

Thrifty Autoverhuur biedt een basis assortiment van voertuigen die maximaal 9 maanden oud zijn, met 100 kilometers vrij per dag en wordt gekenmerkt door een zeer scherpe en heldere prijs-kwaliteit verhouding. Thrifty Is toegankelijk via internet waarbij vooruitbetalen mogelijk is.

Henk van den Helder, General Manager Hertz Benelux, is enthousiast: “Wij waren al begonnen op onze luchthavens met Thrifty en dit blijkt een perfecte aanvulling te zijn op ons premium merk Hertz. Thrifty is voornamelijk gericht op de vrijetijdsmarkt. Wij zijn trots om Thrifty verder te kunnen uitbreiden en kijken uit naar meer!”

In Amsterdam is het lokale autoverhuurbedrijf Nedcars benoemd tot agent voor het merk Thrifty en Hertz zoekt voor beide merken verder naar nieuwe lokale partners. Ronald Meijers, directeur van Nedcars, reageert als volgt: “Wij zijn blij en trots op deze nieuwe samenwerking en zullen het merk Thrifty in Amsterdam als extra aanvulling op onze bestaande bestelwagenverhuur vorm gaan geven”.

Thrifty Autoverhuur is beschikbaar vanuit 1300 locaties wereldwijd en vanaf nu ook in 30 locaties van Hertz in Nederland.

Plaats op:
Datum: 29 maart 2017
Categorie: Autohuur / deelauto's
Bron: Thrifty Autoverhuur
Gerelateerde artikelen  
22-02-2017 Nieuws Hertz en Air France vernieuwen hun exclusieve samenwerking
30-05-2017 Loopbaan Hertz breidt managementteam uit
27-05-2010 Nieuws Hertz breidt aanbod uit met Peugot 308cc
04-10-2017 Nieuws Hertz Autoverhuur weer aanwezig in Tilburg
22-12-2009 Nieuws Hertz breidt Prestige Collectie uit met Jaguars
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,12 seconden.