Nieuws  

Onze economie trekt weer aan. We merken het overal om ons heen. De werkgelegenheid neemt toe, snelwegen raken voller, vacatures worden minder makkelijk ingevuld en bedrijven specialiseren zich op hun toegevoegde waarde.

Een goed moment om eens kritisch naar uw wagenparkbeheer en mobiliteitsbeleid te kijken. Heeft u alles onder controle of kampt u met onderbezetting? Mist u wellicht specifieke kennis? Mogelijk heeft u behoefte aan ondersteuning bij de operationele werkzaamheden of bent u op zoek naar iemand die het wagenparkbeheer tijdelijk overneemt.

Ondersteuning wanneer en hoe u het wilt
On-site Fleet Management biedt uitkomst door u op tijdelijke basis te voorzien van deskundig personeel. Personeel dat direct productief is voor uw organisatie. Zo buigt u uw achterstand om naar een voorsprong en kunt u kwaliteit blijven garanderen. Of het nu gaat om ondersteuning van de financiële en administratieve wagenparkprocessen, contract- en leveranciersmanagement, de berijdersdesk, factuurcontrole of het vernieuwen van het mobiliteitsbeleid: On-site Fleet Management levert de specialist waar u tijdelijk behoefte aan heeft.

Bijzonder in onze aanpak is dat we On-site Fleet Management op drie niveaus aanbieden:

  1. De Operator (verwerken): voor het wegwerken van achterstallig werk, ondersteuning op piekmomenten
  2. De Specialist (vervangen): voor het tijdelijk vervangen een wagenparkbeheerder wegens vacature, vakantie, ziekte
  3. De Project Manager (veranderen): voor het ondersteunen van de wagenparkbeheerder in veranderingstrajecten.

De voordelen van On-site Fleet Management

  • Profiteer van de branchekennis, ervaring en frisse blik van ons personeel. Zij dragen hun expertise over aan uw vaste werknemers, zodat zij hier ook in de toekomst profijt van hebben.
  • On-site Fleet Management is flexibel en daardoor kostenefficiënt.
  • Ons personeel is direct inzetbaar en u kunt de samenwerking beëindigen zodra uw personele problemen zijn verholpen of een project succesvol is afgerond.
  • De diensten worden precies op uw vraag afgesteld. Op basis van uw specifieke situatie en doelstellingen kijken we welk niveau bij u past.
  • Onze experts zijn multi-inzetbaar. We hebben de kennis in huis om u te helpen met onder meer financiële en administratieve processen, contractmanagement, leveranciersmanagement, de berijdersdesk, factuurcontrole en het vernieuwen van het mobiliteitsbeleid.
  • U kunt onze diensten op locatie of op afstand afnemen. Zo worden uw huidige processen niet verstoord en kunt u zich blijven concentreren op uw kernactiviteiten.Plaats op:
Datum: 30 maart 2017
Bron: Fleet Support Groep B.V.
Gerelateerde artikelen  
29-03-2016 Nieuws Samenwerking EY en Fleet Support
05-04-2016 Nieuws Fleet Support lanceert nieuwe dienst voor duurzaam wagenparkbeheer
13-12-2016 Nieuws Fleet Support verlengt certificering ISO 9001
19-10-2016 Nieuws Chevin Fleet Solutions bereikt mijlpaal
28-01-2016 Nieuws XPOfleet Fleet Management Day
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.