Nieuws  

Tijdens het Fleetmanagement event, dat plaatsvindt op dinsdag 23 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, wordt jaarlijks de “Mobiliteitsmanager van het Jaar award” uitgereikt. Zo ook dit jaar. De 3 finalisten die nog kans maken op de award zijn Arjen Juurlink, Coen Krol en Henk Zoomers
Deze finalisten worden op korte termijn grondig aan de tand gevoelt door de Awardcommissie. Tijdens dit gesprek krijgen ze uitgebreid de mogelijkheid om hun nominatie toe lichten. Traditiegetrouw wordt tijdens de awardshow op het Fleetmanagement Event de Mobiliteitsmanager van het jaar bekend gemaakt.

We stellen de finanlisten graag aan u voor:
•    Arjen Juurlink, FrieslandCampina
•    Coen Krol, Accenture
•    Henk Zoomers, PGGM

Mobiliteitsmanager van het jaar award
De Mobiliteitsmanager van het jaar award is een vakprijs, voor én door vakgenoten Miranda Koning verantwoordelijk voor contractbeheer bij Ymere heeft zich het afgelopen jaar “Mobiliteitsmanager van het Jaar mogen noemen. Hiermee is zij terecht gekomen in een mooi lijstje namen met voormalige winnaars zoals: Daan Bieleveld (global mobility management, DSM), André de Boer (senior adviseur mobiliteit, Rijkswaterstaat), Patrick Langevoort (wagenparkbeheerder, Alliander), Ronald de Hoog (hoofd wagenparkbeheer, Cofely Nederland) en Nanda Cousijn (manager mobiliteit, Diemermere, a Randstad company). Tijdens het Fleetmanagement event hoort u welke finalisten we aan dit lijstje kunnen toevoegen.

 Fleetmanagement event
“Het Fleetmanagement event gaat over kennisoverdracht en marktverkenning, maar het is vooral ook een netwerkevent.  Daarom is het dit jaar mogelijk voor alle deelnemers om 1-op-1 afspraken te plannen. Vooraf geplande korte kennismakingen met juist die experts of vakgenoten die zij graag willen spreken zorgen voor een verhoogd rendement. Het Fleetmanagement event staat in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid. “Wat opvalt is dat de doelgroep van het event steeds diverser wordt. Traditioneel mogen wij een groot deel van de fleet- en mobiliteitsmanagers in Nederland ontvangen. Maar we zien ook steeds vaker dat financieel en hr managers het event weten te vinden. Vreemd is dat niet gezien alle ontwikkelingen in deze markt, maar erg leuk dat ook deze groepen het event ook ontdekt hebben,” aldus projectmanager Stijn van den Broek.

U kunt zich hier aanmelden voor het evenement.


Uitreiking mobiliteitsmanager Award 2016

Plaats op:
Datum: 12 april 2017
Bron: Fleetmanagement Event
Gerelateerde artikelen  
05-04-2016 Nieuws Finalisten Mobiliteitsmanager van het jaar award 2016 bekend
18-01-2018 Nieuws Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2018?
02-05-2017 Nieuws Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2017?
15-04-2019 Nieuws Finalisten Mobiliteitsmanager van het jaar bekend
26-03-2018 Nieuws Finalisten Mobiliteitsmanager van het Jaar bekend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.