Nieuws  

Van 20 - 23 juni gaat de 8e editie van de Hansa Green Tour van start in de provincie Noord-Holland. De eerste dag staan Nederlandse initiatieven op het programma, dag 2 gaan we naar Duitsland en dag 3 naar Denemarken.De Hansa Green Tour 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door Enexis Groep. In onze maatschappij is energie onmisbaar. Daarom werkt Enexis aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag én voor de toekomst. De bedrijven binnen Enexis Groep zijn samen gedreven, snel en wendbaar. En zo kunnen ze de maatschappelijke eisen en de uitdagingen in de energiewereld aan. Door kennis, expertise en energie op alle mogelijke manieren in te zetten, geeft Enexis vaart aan de energietransitie.
 
Enexis is partner van de Hansa Green Tour 2017 en tijdens de eerste stop op de route op dinsdag 20 juni bezoeken we het duurzame regiokantoor van Enexis in Zwolle en het interessante Enexis Huis.


Climate Planet - Aarhus culturele hoofdstad 2017
Naast Enexis is ook de Deense stad Aarhus partner van de Hansa Green Tour 2017. Aarhus is Culturele Hoofdstad 2017 en zeer vooruitstrevend op het gebied van duurzame energie. Om in heel Europa aandacht te vragen voor klimaatverandering en de noodzaak om over te stappen op duurzame energie heeft Aarhus een bijzonder en indrukwekkend concept ontwikkeld: CLIMATE PLANET.Climate Planet is een grote wereldbol waarin met technologisch hoogstaande apparatuur ontwikkeld door NASA spectaculaire beelden getoond kunnen worden van onze planeet en klimaatverandering zoals alleen astronauten dat kunnen zien. Een unieke ervaring voor jong en oud. Climate Planet wordt geopend in juni en de Hansa Green Tour delegatie is een van de eerste delegaties die deze spectaculaire wereldbol zullen zien!

  
Dit jaar staat de wereldbol in Aarhus en in de komende jaren zal deze bol in 24 steden in Europa getoond worden met de ambitie om in 3 jaar tijd 2 miljoen mensen in Europa deze spectaculaire beelden te laten zien en om, van jong tot oud, met elkaar in gesprek te komen over klimaatverandering en wat we daar met elkaar aan kunnen doen. Een prachtig initiatief!

Wil jij ook als een van de eerste deze unieke Climate Planet zien?
Schrijf je dan snel in voor deelname aan de Hansa Green Tour!

Inschrijvingen gaan donderdag 15.00 uur open!

Plaats op:
Datum: 13 april 2017
Bron: Hansa Green Tour
Gerelateerde artikelen  
12-01-2017 Nieuws World Sustainable Energy Days
23-02-2017 Nieuws Programma Wintereditie naar de World Sustainable Energy Days 2017
02-03-2017 Video Hansa Green Tour: een reis op alternatieve brandstof
29-04-2016 Nieuws Met Hansa Green Tour naar The Rock
17-05-2017 Video Roel Swierenga van Hansa Green Tour vertelt over de zomereditie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.