Nieuws  
 

Vanaf nu kunnen medewerkers van het Science Park in Amsterdam gebruik maken van Car2Use van Athlon: een deel-leaseautoconcept voor zakelijke ritten. Amsterdam Science Park wil met deze service - waarmee medewerkers eenvoudig auto’s kunnen boeken voor zakelijke gebruik – bijdragen aan een duurzame deeleconomie. De samenwerking tussen Science Park en Athlon is aangegaan voor onbepaalde tijd.

De nieuwe samenwerking werd  feestelijk gevierd op het Science Park. Met de invoering van Car2Use wil Amsterdam Science Park bijdragen aan de deeleconomie.

Dankzij deze service kunnen medewerkers met het openbaar vervoer naar hun werk reizen en hebben ze toch een auto tot hun beschikking voor korte zakelijke afspraken. De Car2Use-auto is eenvoudig te boeken via een app en gebruikers betalen per uur en per kilometer. Dit bespaart organisaties veel tijd aan de afhandeling van kilometerdeclaraties. De app registreert de ritten en geeft inzicht in de CO2-uitstoot.

Het initiatief van de samenwerking komt van Jan Buursma, coördinator mobiliteit op het Science Park. Buursma: ‘We willen het Science Park hiermee aantrekkelijker maken en mensen duurzamer laten reizen. En het draagt ook bij aan goed werkgeverschap. Mensen zonder leaseauto gingen voorheen met hun privéauto naar afspraken. Dit kost de werknemer geld, want de kilometerdeclaraties dekken niet alle kosten. Daarnaast brengt het veel administratie met zich mee en is een privéauto sneller afgeschreven door het hoge aantal gereden kilometers. Duurzaam reizen past goed in ons MVO-beleid en zorgt ervoor dat zakelijk- en privévervoer gescheiden blijven.’

Plaats op:
Datum: 19 mei 2017
Categorie: Autohuur / deelauto's
Bron: Athlon
Gerelateerde artikelen  
09-09-2010 Nieuws Drive CarSharing op Bio Science Park Leiden
06-09-2018 Nieuws Achmea kiest voor deelprincipe Car2Use
03-08-2017 Nieuws Betalen in Q-Park parkeerfaciliteiten met de Total tankpas
21-11-2012 Nieuws Gezocht: exploitanten voor Park & Bike voor bedrijven
21-08-2017 Nieuws Deelauto's bewoners Harm Smeenge Kade en werknemers Rabobank
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.