Nieuws  
 

Vexpan, het platform voor parkeren in Nederland, en het Platform Betononderhoud (PBo) willen duurzaam onderhoud van parkeergarages op de kaart zetten. Om de bekendheid met de problematiek te verbreden wordt een seminar georganiseerd op de Provada op 31 mei in de RAI Amsterdam.

Begin is 2016 gestart met een gezamenlijk project om de kennis en ervaring met het renoveren en onderhouden van parkeergarages te bundelen en deze door middel van een aantal concrete en nuttige handreikingen voor eigenaren, beleggers en beheerders toegankelijk te maken. Vanuit het PBo wordt aan dit project meegewerkt door specialisten vanuit de brancheverenigingen VBR (gecertificeerde betonreparatiebedrijven), VLB (leveranciers van betonreparatie- en beschermingsmiddelen) en VABOR (adviseurs op het gebied van betononderhoud en -reparatie, ondersteund door de Betonvereniging.
 
Beter voor klant en exploitanten
Johan Tol verzorgt namens de Branchegroep exploitanten van VEXPAN een introductie van het onderwerp vanuit een breder perspectief. Wat is de meerwaarde van een goed ontworpen en onderhouden parkeergarage in de bebouwde omgeving?
Vervolgens schetst Peter Martens het belang van tijdig en regelmatig onderhoud en bescherming in financieel perspectief. Dit is niet alleen beter voor de klant, maar ook voor de portemonnee van de eigenaren en exploitanten.
Ten slotte gaat Peter Nuiten (Platform Betononderhoud) in op de kennisinfrastructuur op dit gebied. Daarbij wijst hij eigenaren en beheerders de weg bij het zoeken naar professionele partijen die hen kunnen ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van efficiënte en duurzame onderhoudsscenario's.

Plaats op:
Datum: 23 mei 2017
Categorie: Parkeren
Bron: Vexpan
Gerelateerde artikelen  
01-07-2016 Nieuws Vexpan reikt ESPA Gold Award uit aan Parkeergarage Houtwal Harderwijk
29-11-2017 Nieuws Derde ESPA voor parkeergarages Stadshart Zoetermeer
17-08-2017 Nieuws Parkmobile Group Premium Partner van Vexpan
11-09-2018 Nieuws ESPA Gold Award voor parkeergarage Den Bosch
12-09-2019 Nieuws IP Parking Premium Partner Vexpan
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.