Nieuws  
 

KwikFit Autoglas heeft een vernieuwde online Booking Service die het voor verzekerde consumenten en zakelijke rijders eenvoudiger maakt een afspraak voor ruitherstel te plannen.

Voor verzekeraars en leasemaatschappijen is dit ook goed nieuws, want de Autoglas Booking Service is direct aan te sluiten op de eigen website, zodat klanten met ruitschade direct een afspraak kunnen plannen. KwikFit biedt daarbij ook de mogelijkheid om dit via een dedicated landingspage te doen, zodat de klant dit als een extra service van de verzekeraar of leasemaatschappij ervaart.

“Dit sluit naadloos aan op onze partnerstrategie. In plaats van dure commercials willen wij onze opdrachtgevers zo goed mogelijk ondersteunen hun klanten de beste service te bieden én de schadelast te verlagen,” aldus Pieter Bikker, Director KwikFit Zakelijk.

Bij het maken van een afspraak voor een ruitvervanging komt best veel kijken. Is de schade verzekerd? Wat is het eigen risico? Welke ruit is kapot? Is de ruit getint? En welke kleur? Zitten er sensoren achter de voorruit? En waarvoor dienen deze? Enfin, een lange lijst met vragen waar allemaal een antwoord op moet komen. Bij de ontwikkeling van de Booking Service heeft KwikFit Autoglas zich ten doel gesteld om de klantreis zo logisch en eenvoudig mogelijk te maken. Zo kan de Booking Service op basis van het kenteken de juiste ruit identificeren. Dat scheelt een hoop gedoe. KwikFit heeft veel ervaring op dit gebied en is al jaren door de WUA op diverse onderdelen onderscheiden als beste online webshop in de automotive.

Plaats op:
Datum: 30 mei 2017
Categorie: Schade / schadeherstel
Bron: KwikFit
Gerelateerde artikelen  
11-12-2017 Loopbaan Erik van Rumund nieuwe Manager Corporate Sales bij KwikFit
11-04-2018 Loopbaan Barry Davelaar start als Manager Corporate Sales bij KwikFit
11-12-2017 Nieuws Nederland massaal naar garage voor winterbanden
13-06-2017 Nieuws KwikFit ondertekent zelfverklaring ISO 26000
22-11-2010 Nieuws Eerste vestiging van Autoglaz geopend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,09 seconden.