Nieuws  

Europese Ford-dealerbedrijven kunnen nu onderdelen leveren voor en onderhoud uitvoeren aan alle automerken met de introductie van het nieuwe merk Omnicraft van de Ford Customer Service Division (FCSD).

Omnicraft biedt dankzij gunstig geprijsde, hoogwaardige onderdelen en goed opgeleide Ford-technici meer gemak en zorgt tevens voor een betere klantervaring.
Omnicraft vult de Ford-onderdelenreeks aan en vergroot de kracht van het Ford-dealernetwerk. Europese dealerbedrijven kunnen leverancier van alle onderdelen worden. Op die manier worden verkopers van occasions, beheerders van wagenparken en onafhankelijke garagebedrijven sneller van onderdelen en service voorzien.

“Omnicraft is het eerste nieuwe merk van FCSD in meer dan 40 jaar. Dit is een belangrijke groeimogelijkheid voor Ford-dealerbedrijven, aangezien ze onderdelen kunnen verkopen voor en onderhoud kunnen uitvoeren aan auto’s van alle merken”, aldus John Cooper, Vice President van de Ford Customer Service Division. “Omnicraft biedt onze Ford-dealerbedrijven grote voordelen, omdat ze hiermee kunnen concurreren in het snelst groeiende segment van de complete aftermarketsector voor auto's.”

Voor de introductie heeft Ford zich gericht op de ontwikkeling van de onderdelen die het vaakst worden gebruikt, waaronder oliefilters, remblokken en remschijven, startmotoren en dynamo's. In de komende maanden zal Ford onder andere luchtfilters voor motoren en het interieur, hoofdremcilinders en wielnaven introduceren.

Tijdens de introductie hebben meer dan 4.000 FordStores en Ford-dealerbedrijven op 11 markten in Europa Omnicraft-onderdelen beschikbaar. Later dit jaar zullen de activiteiten worden uitgebreid naar door Ford goedgekeurde leveranciers.

Plaats op:
Datum: 31 mei 2017
Bron: Ford Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
25-10-2010 Nieuws Zuinig leren rijden met de Ford Econo Check
27-05-2013 Nieuws Ford trapt nieuwe campagne af
11-02-2016 Nieuws Ford toont de nieuwste Ford Smart Mobility ontwikkelingen
02-03-2016 Ford breidt Vignale-lijn uit met vier nieuwe modellen en extra services
24-03-2016 Nieuws Ford Smart Mobility - van autofabrikant naar mobiliteitsbedrijf
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.