Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Autokopers kunnen vanaf nu nog makkelijker een volledig onderhouden auto vinden. Autokopen.nl biedt als eerste autoportaal een zoekmogelijkheid waarmee je alle 100% onderhouden-auto’s in één klik selecteert.

Het kwaliteitslabel 100% onderhouden is qua opzet vergelijkbaar met het kilometerkeurmerk Nationale Autopas. Het is te herkennen aan het speciale weblabel bij de advertentie en bij de auto in de showroom. Het initiatief wordt gesteund door ANWB en BOVAG.

Betrouwbaarheid en transparantie
Op Autokopen.nl zijn alleen auto’s te vinden van betrouwbare dealers en autobedrijven. Het portaal biedt innovatieve ict-oplossingen aan voor de autobranche en heldere informatie voor consumenten die een deugdelijke auto willen aanschaffen. Consumenten die op Autokopen.nl een occasion zoeken krijgen dankzij het label in een oogopslag duidelijkheid: Deze auto’s hebben geen achterstallig onderhoud en hebben een sluitende onderhoudshistorie. Dat verkleint het risico op onverwachte, extra dure reparaties voor consumenten en draagt zo bij aan de verkoop van deze auto’s. De auto’s voorzien van het 100% onderhouden-weblabel zijn op Autokopen.nl apart te selecteren.

Samenwerking 100% onderhouden en Autokopen.nl
100% onderhouden-directeur Anton Pluim is verheugd over de samenwerking met Autokopen.nl: “Het is onze ambitie om automobilisten beter voor te lichten over onderhoud aan hun auto en de gevolgen van het overslaan van onderhoud. Goed uitgevoerd, regulier onderhoud verlengt de levensduur en vermindert de kans op onverwachte, vaak onnodige reparaties en pech onderweg. Betrouwbare informatie over de onderhoudshistorie is belangrijk voor de koper van een gebruikte auto. Ik ben blij dat Autokopen.nl deze waardevolle zekerheid nu beter beschikbaar maakt voor mensen die een auto willen kopen.”

Autokopers hechten waarde aan onderhoudsverleden
Autokopers hechten veel waarde aan informatie over het onderhoudsverleden van een auto, zo blijkt uit recent onderzoek van de Stichting 100% onderhouden. Een volledig onderhouden auto met een transparante historie is volgens de consument gemiddeld 972 euro meer waard.  Bij de meeste geadverteerde auto’s is deze informatie moeilijk te achterhalen. De onafhankelijke Stichting 100% onderhouden verandert dit. Zij biedt autobedrijven sinds begin 2017 de mogelijkheid om de ‘100% onderhouden’-status toe te kennen aan occasions. Deze auto’s moeten tijdens de gehele levensduur tijdig en volgens de voorschriften van de fabrikant zijn onderhouden.

Plaats op:
Datum: 7 juli 2017
Categorie: Remarketing / Occasions
Bron: Autokopen.nl
Gerelateerde artikelen  
28-02-2019 Nieuws PSA toont keurmerk onderhoudsverleden bij occasions
23-01-2018 Nieuws AutohaagZeeuw Groep deelnemer 100% onderhouden-label
08-02-2018 Nieuws Onderhoudshistorie occasions transparant met label
07-11-2017 Nieuws Molenaar (ANWB) ontvangt prent van 100%
30-01-2020 Nieuws DSR opvraagservice bij 100% onderhouden
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,09 seconden.