Nieuws  
 

Chevin Fleet Solutions, een  wereldwijde aanbieder van vlootbeheersoftware, heeft een standaard API-instrument op de markt gebracht voor zijn product FleetWave. FleetWave is ontwikkeld om het centrale zenuwknooppunt te zijn voor alle informatie rond activa, fleet en bestuurders en gebruikt voortaan een API die een veilige externe toegang biedt tot specifieke onderdelen van de softwaregegevens.

FleetWaves nieuwe standaard-API is al ingesteld om meer dan 100 verschillende systemen van derden te kunnen integreren – zoals gps en telematica, tanksystemen, boekhoudsoftware en leasebedrijven – en biedt systeemgebruikers daarnaast de mogelijkheid om de integratiemogelijkheden van de software nog verder uit te breiden.

Paul Verkinderen, Vice President voor EMEA Sales, verklaarde dat gebruikers voortaan hun eigen tools kunnen bouwen volgens de CRUD-regels (“Create, Read, Update, Delete” of “Creëer, Lees, Update, Verwijder”) door de informatie uit FleetWaves standaard datatabellen als hefboom te gebruiken. In eenvoudige bewoordingen: data uit FleetWave kan nu worden gedeeld met of geüpdatet worden door andere softwaretoepassingen, in ‘real time’ en dat zonder bulkimport of -export of manuele data-invoer.

“Als je de efficiëntie van je vloot wil maximaliseren en de kostprijs wil beperken tot het minimum, dan kan je fleetafdeling niet als een aparte eenheid werken. Ze moet nauw worden geïntegreerd in de hele bedrijfsstructuur. Als je een hoog niveau van integratie kan bieden in de kritieke interne systemen, dan ontstaan allerlei nieuwe soorten efficiëntie en kansen om beslissingen te nemen.”

Plaats op:
Datum: 18 augustus 2017
Categorie: Fleetmanagement / software
Bron: Chevin Fleet Solutions
Gerelateerde artikelen  
29-01-2018 Achtergrondartikelen Duurzame en flexibele mobiliteit door intelligent gebruik van beschikbare data …
28-09-2017 Nieuws Chevin groeit 27 procent op Europees Continent
29-11-2016 Nieuws Een betere profilering van voertuigen en bestuurders
24-10-2017 Nieuws Chevin onthult eerste fase van een gloednieuwe gebruikersinterface
20-04-2018 Nieuws Nieuwe vlootbeheer software van Chevin
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.