Nieuws  
 

De beruchte parkeerproblematiek in steden als Amsterdam blijft een punt van discussie. Veel parkeerplaatsen zijn onnodig bezet en eigenaren willen hun plek niet loslaten wanneer ze deze minder gebruiken. Een hoogleraar aan de Vrije Universiteit Amsterdam opperde onlangs een mogelijke oplossing: eigenaren voor een vast tarief hun parkeerplaats laten verhuren. Dit beloont het delen van parkeerplaats én verhoogt de doorstroom van beschikbare parkeerplaatsen.

Het implementeren van zulk nieuw gedrag bij weggebruikers blijkt altijd een grote uitdaging. Maar wat is er nodig om oude gewoontes te doorbreken? En welke rol spelen verkeer-, mobiliteit- en parkeerprofessionals hierbij?

Op Verkeer, Mobiliteit & Parkeren komt u in aanraking met meer dan 170 bedrijven die te maken hebben met het verbeteren van parkeermogelijkheden, het invullen van het straatbeeld, het beheren van mobiliteitsoplossingen en zelfs het aanpassen van verkeersgedrag. Het evenement is er speciaal voor professionals uit het bedrijfsleven, overheid (gemeente, provincie, waterschap en rijksoverheid) en andere geïnteresseerde experts.

De beurs vindt op 22 en 23 november plaats in Expo Houten. U kunt nu registreren voor een gratis toegangsbewijs.

Plaats op:
Datum: 5 september 2017
Categorie: Parkeren
Bron: Verkeer, Mobiliteit & Parkeren
Gerelateerde artikelen  
18-08-2017 Nieuws Smartphones en lichtmasten gevaar voor automobilisten
23-10-2018 Nieuws Hoe ziet de toekomst van uw Grijze Vloot eruit?
01-03-2012 Nieuws EV opladen in Amsterdam gaat geld kosten
26-06-2013 Nieuws Data moet sneller vrije parkeerplek opleveren
06-03-2019 Nieuws VPS Nederland en ParkBee creƫren nieuwe parkeermogelijkheden
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ļæ½ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.