Nieuws  

NewMotion - een van Europa’s grootste aanbieders van elektrische oplaadpunten - en autofabrikant Opel kondigen vandaag de volgende fase van hun partnership aan. Eerder dit jaar intensiveerden zij hun samenwerking al. Zo kunnen kopers van een Opel Ampera-e gelijk een slimme laadpaal van NewMotion bestellen. Met de introductie van de Opel laadpas gaat het partnership een nieuwe fase in. Eigenaren van een splinternieuwe Ampera-e in Nederland, Duitsland of Zwitserland ontvangen direct een laadpas. Daarmee kunnen zij hun auto in het hele publieke laadnetwerk van NewMotion - zo’n 50.000 laadpalen - opladen tegen een vast tarief.

Eenvoudig en toegankelijk
Door gebruik te maken van de NewMotion app weten Opel Ampera-e rijders - die de beschikking krijgen over het grootste laadnetwerk van Europa - altijd waar laadpalen zich bevinden. Sytse Zuidema, CEO van NewMotion: “Elke laadpaalaanbieder hanteert zijn eigen tarieven, soms opgesplitst in een start-, tijd- of kWh-tarief of een combinatie daarvan. Per laadpaal kunnen de kosten dan ook flink verschillen. Rijders van een Ampera-e weten door het gebruik van onze laadpas en een standaard vast tarief altijd precies wat zij betalen voor elke - volgende - laadsessie. Dat zorgt er ook voor dat de maandelijkse factuur geen verrassing is. Het is een eer om nauw samen te werken met een partner als Opel, die zich net als wij inzet om elektrisch rijden eenvoudig en toegankelijk te maken.”

Houders van een Opel laadpas kunnen het gehele publieke oplaadnetwerk van NewMotion gebruiken. Dat bestaat inmiddels bestaat uit 50.000 laadpunten in 25 landen.
 

Plaats op:
Datum: 7 september 2017
Bron: Opel Nederland
Gerelateerde artikelen  
23-03-2017 Nieuws NewMotion laadt nieuwste full-EV van Opel op
14-03-2019 Nieuws NewMotion netwerk bestaat nu uit meer dan 100.000 laadpunten
25-07-2017 Nieuws NewMotion breidt netwerk in Frankrijk uit
30-05-2018 Nieuws NewMotion breidt verder uit in Europa
03-12-2012 Nieuws Essent introduceert nieuwe flexibele laadpas
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.