Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Mercedes-Benz en Smart zetten de inspanningen voor een schoner milieu kracht bij. Tijdelijk bieden ze een financieel voordeel bij de aankoop van een nieuwe personenauto die aan de EU6-emissienorm voldoet. Het financiële voordeel van € 2.000 (Mercedes-Benz) of € 1.000 (smart) exclusief BTW is geldig bij inruil van een personenauto met EU1- tot EU4-dieselmotor – ongeacht het merk (voor een nieuwe Mercedes-Benz personenauto inclusief V-Klasse en smart). Heeft de ingeruilde auto een EU1-, EU2- of EU3-dieselmotor, dan wordt er nog een stap verder gegaan: demontage. De waarde van de te demonteren auto wordt door een onafhankelijke instantie – AutotelexPRO – bepaald. Mercedes-Benz en smart vergoeden de restwaarde en betalen voor deze auto’s bovenop de inruilpremie ook de slooppremie.

Met deze inspanning willen Mercedes-Benz en smart bijdragen aan de versnelde verjonging van het wagenpark in Europa in het algemeen en in Nederland in het bijzonder.

  • Inruilpremie van € 2.000 (exclusief BTW) bij aankoop van een nieuwe Mercedes-Benz personenauto die voldoet aan de EU6-emissienorm - diesel, benzine of plug-in hybrid - bij inruil van een auto met EU1-, EU2-, EU3- of EU4-motor.
  • Inruilpremie van € 1.000 (exclusief BTW) bij aankoop van een nieuwe smart – benzine of electric drive – bij inruil van een auto met EU1-, EU2-, EU3- of EU4-motor.
  • Het merk van de inruilauto is niet relevant.
  • Verplichte demontage van gebruikte auto’s met dieselmotor EU3 of ouder.
  • De hoogte van de slooppremie EU1 tot EU3 wordt bepaald door een onafhankelijke instantie: AutotelexPRO.
  • De slooppremie wordt toegekend, ongeacht het automerk, op voorwaarde dat de auto minstens zes maanden op naam van de berijder is ingeschreven – vanaf 2 februari 2017.
  • De actie is van toepassing op alle bestellingen van nieuwe personenauto’s tussen 2-8-2017 en 31-12-2017, zolang de voorraad strekt, met een uiterste leverdatum van de nieuwe auto op 31-3-2018.
  • De actie is geldig bij aankoop van een nieuwe Mercedes-Benz of smart EU6.

Plaats op:
Datum: 20 september 2017
Categorie: Aanbiedingen & Acties
Bron: Daimler Fleet Management
Gerelateerde artikelen  
12-04-2019 Nieuws Samenwerking Mercedes-Benz met ENGIE voor elektrische laadpunten
15-11-2011 Nieuws Stern Auto opent eerste E-mobilitycenter
04-07-2008 Nieuws Mercedes Benz leasing in paddestoel van importeur
16-02-2010 Nieuws LIAM naar Mercedes-Benz Dealer Bedrijven
08-05-2019 Nieuws Verkoop en productie Mercedes-Benz EQC van start
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.