Nieuws  
 

Per 18 september 2017 laten de leasebedrijven Autolease Groningen, Lease Quality, ProfiLease, Van Mossel Leasing en V&M Leasing de eigen naam los en gaan zij verder onder één gezamenlijke merknaam: Van Mossel Autolease. Het nieuwe bedrijf valt, net als dat de zelfstandige bedrijven dat deden, onder International Car Lease Holding (ICLH), de leaseholding van de Van Mossel Automotive Groep. Daarmee zijn er binnen International Car Lease Holding drie autoleasemerken actief: DirectLease, J&T Autolease en Van Mossel Autolease.

De samenvoeging is een logische stap. Hierdoor bundelen de vijf bedrijven hun middelen en diensten om nog verder door te kunnen groeien. Met een steeds groter wordende vraag naar regionale persoonlijke dienstverlening met landelijke dekking, sluit de nieuwe organisatie geheel aan op de wensen van de klant. Het nieuwe Van Mossel Autolease heeft een wagenpark van ruim 35.000 voertuigen. Het totale wagenpark van ICLH bestaat uit ruim 60.000 voertuigen. Al deze klanten hebben intussen al in meer of mindere mate kennis gemaakt met de unieke Van Mossel formule waarbij werkelijk alle facetten van automobiliteit geboden worden.

Een perfecte combinatie
“De vijf leasemaatschappijen staan allemaal dichtbij hun klanten en zijn in hun regio’s toonaangevend”, aldus Armand van Veen, Algemeen Directeur International Car Lease Holding. “Nu ontstaat de perfecte combinatie die het bedrijf veel nieuwe mogelijkheden biedt om een echte landelijke speler te zijn met regionale kracht op het gebied van automobiliteit. Als club van ondernemers begrijpen we wat er bij de klant speelt en zetten we alles wat we in huis hebben binnen de Van Mossel Automotive Groep in om onze klanten de beste automotive oplossing te bieden. Dit doen we uiteraard met de vertrouwde en bekende gezichten.”

Nieuwe vestigingen
“Dat het ons menens is met regionale aanwezigheid, blijkt uit de uitbreiding van ons netwerk van vestigingen. In de komende weken opent Van Mossel Autolease ook vestigingen in Zwolle, Hengelo en Weert”, sluit Armand van Veen af.

Volgens Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep zal de samenvoeging een positieve invloed hebben op zowel bestaande als toekomstige klanten. “Onze klanten en prospects zullen baat hebben bij de sterkere marktpositie” zegt hij. “Van Mossel Leasing is in 1992 opgericht onder de Van Mossel vlag, de vier andere bedrijven zijn in de afgelopen vier jaar toegevoegd aan ons concern. Deze vijf mooie merken samen zullen de best mogelijke service blijven bieden aan onze klanten in heel Nederland. En dan bedoel ik niet alleen de zakelijke leaseklant, maar ook de particuliere klant. We bouwen voort op de uitgebreide expertise en ervaring van de verschillende regionale bedrijven om wagenparkbeheer voor de toekomst zowel regionaal als landelijk vorm te gaan geven.” Hij vervolgt: “Onze twee andere leasebedrijven, J&T Autolease en DirectLease, blijven zelfstandig opereren. Waar Van Mossel Autolease heel diep geworteld is in het Van Mossel dealernetwerk, ligt de kracht van het universele J&T Autolease met name in het bieden van kwaliteit, maatwerk en duurzaamheid en blijft DirectLease dé online prijsaanbieder voor zowel de particuliere- als zakelijke leaseklant.”

Plaats op:
Datum: 20 september 2017
Bron: Van Mossel Autolease
Gerelateerde artikelen  
05-01-2013 Nieuws J&T Autolease en DirectLease naar Van Mossel Groep
12-12-2017 Nieuws International Car Lease Holding neemt Lease Performance over
19-02-2016 Nieuws Autolease Groningen en Lease Quality naar International Car Lease Holding
06-03-2017 Nieuws International Car Lease Holding neemt het Belgische Leasense over
08-06-2018 Nieuws International Car Lease Holding neemt Westlease over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,12 seconden.