Nieuws  
 

Shell heeft NewMotion overgenomen. De overname stelt beide ondernemingen in staat de transitie naar koolstofarm vervoer te versnellen.

NewMotion blijft focussen op het implementeren van haar missie in Europa door woningen, ondernemingen en openbare parkeerplaatsen te voorzien van snelle laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Door de overname kan NewMotion haar diensten op het gebied van elektrisch rijden versneld uitbreiden, waarbij steeds meer parkeerplaatsen veranderen in oplaadpunten voor elektrische voertuigen en de oplaadervaring van elektrische rijders in heel Europa verbetert.
“Wij zijn erg blij met deze sterke investeerder, die onze missie volledig ondersteunt en ons in staat stelt verder te groeien in Europa, op een moment dat de transitie naar elektrisch rijden in volle gang is, zegt NewMotion-CEO Sytse Zuidema. “Het is geweldig dat onze missie en rotsvaste geloof in een minder vervuilende energiebron zo sterk wordt onderschreven door Shell, één van de meest toonaangevende energiebedrijven ter wereld.”

Plaats op:
Datum: 13 oktober 2017
Bron: New Motion
Gerelateerde artikelen  
14-03-2019 Nieuws NewMotion netwerk bestaat nu uit meer dan 100.000 laadpunten
30-05-2018 Nieuws NewMotion breidt verder uit in Europa
25-07-2017 Nieuws NewMotion breidt netwerk in Frankrijk uit
11-04-2018 Nieuws Renault, Tesla en Mitsubishi bij top elektrische en hybride auto’s
07-09-2017 Nieuws Partnership NewMotion en Opel gaat nieuwe fase in
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.