Nieuws  

Het Mobility Experience Centre (MEC) in Hoofddorp krijgt een virtual reality-versie. Drie jaar nadat het MEC in Nederland is geopend, zorgt het succes ervoor dat men de experience ook in het buitenland wil aanbieden. Om een wereldwijde uitrol over 43 landen mogelijk te maken is er gekozen voor een virtual reality (VR) variant. Zowel het fysieke MEC als de VR-versie maakt het voor bedrijven inzichtelijk welk effect de verschillende keuzes voor mobiliteit heeft op thema’s als duurzaamheid, kostenefficiency en aantrekkelijk werkgeverschap.

België, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk zijn de eerste landen die gebruik gaan maken van de VR-versie van de Mobility Experience. Later dit jaar vindt de introductie ook in andere landen plaats. Het Nederlandse belevingscommunicatiebureau Tinker, ontwerper van het MEC in Hoofddorp dat inmiddels meer dan 2500 bezoekers heeft gehad, ontwikkelde ook de VR-versie van de Mobility Experience die wereldwijd wordt uitgerold. Met behulp van virtual reality kunnen gebruikers de verschillende trends in mobiliteit ervaren op iedere locatie.

Inzicht in mobiliteit
Lonneke van der Horst, Marketing & Strategy Manager bij ALD Automotive: “Mobiliteit wordt wereldwijd complexer en steeds meer bedrijven zoeken naar andere manieren om invulling te geven aan hun mobiliteitsbeleid. Het doel van de Mobility Experience is om bedrijven inzicht te bieden in de mogelijkheden van mobiliteit en het effect van mobiliteitskeuzes op hun financiën, het milieu en hun medewerkers. In elk land krijgen de mobiliteitsconsultants van ALD een speciale training om de nieuwe innovatie in te zetten.”


Plaats op:
Datum: 25 oktober 2017
Bron: ALD Automotive
Gerelateerde artikelen  
15-11-2017 Nieuws Mobility Experience Centre ALD wint Britse innovatie award
31-08-2017 Nieuws Audi introduceert Virtual Reality in Nederlandse showrooms
28-10-2019 Nieuws Future Fleet&Mobility Experience: De toekomst start hier
03-11-2017 Nieuws Unieke introducties voor de automotive sector
03-12-2019 Video Future of Fleet and Mobility Experience een blijvertje?
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.