Nieuws  
 

Koos Spee heeft een unieke prent van 100% uitgereikt aan Sandra Molenaar (Directeur Marketing Hulpverlening/Mobiliteit). Hiermee vraagt de stichting 100% onderhouden met een knipoog aandacht voor meer transparantie rond de onderhoudshistorie van auto’s.

Spee is als voormalig landelijk verkeersofficier van justitie zeer betrokken bij verkeersveiligheid en sinds begin dit jaar bestuurslid van de stichting 100% onderhouden.
Deze nieuwe stichting bevordert goed onderhoud van auto’s en verstrekt hierover informatie aan automobilisten en autokopers. Voor aangesloten autobedrijven heeft de stichting een kwaliteitslabel ontwikkeld, waaraan autokopers een volledig onderhouden auto kunnen herkennen. Dit label kan alleen gebruikt worden door gecertificeerde bedrijven die de onderhoudshistorie volgens strikte normen getoetst hebben onder onafhankelijk toezicht.

 “ANWB steunt het initiatief van de stichting van harte. Wij adviseren onze leden hun auto goed te onderhouden. Dat is belangrijk voor de levensduur van hun auto en de restwaarde, maar ook voor de verkeersveiligheid en het milieu. Mensen die een auto kopen verdienen een transparante voorlichting over het verleden van een auto. Normaal gesproken is het als automobilist niet leuk om een prent te krijgen, maar met deze ben ik blij!”, aldus Molenaar.


Sandra Molenaar, Directeur Marketing Hulpverlening/Mobiliteit ontvangt uit handen van bestuurslid Koos Spee een ludieke spotprent over 100% onderhouden auto’s.Plaats op:
Datum: 7 november 2017
Categorie: Onderhoud & ROB
Bron: Stichting 100% onderhouden
Gerelateerde artikelen  
07-07-2017 Nieuws Autoportaal toont auto’s met 100% onderhouden-label
08-02-2018 Nieuws Onderhoudshistorie occasions transparant met label
23-01-2018 Nieuws AutohaagZeeuw Groep deelnemer 100% onderhouden-label
13-12-2016 Nieuws Stichting maakt auto-onderhoud transparanter
28-02-2019 Nieuws PSA toont keurmerk onderhoudsverleden bij occasions
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.