Nieuws  
 

Autoschade Arnhem is per 1 november 2017 aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. AHG sluit hiermee een vooruitstrevend bedrijf met een gepassioneerde ondernemer aan het roer aan.
Autoschade Arnhem staat net als Autoschade Herstel Groep voor kwaliteit. Dit houdt in dat zij kiezen voor excellente service aan de klant en professionele dienstverlening. Autoschade Arnhem volgt de ontwikkelingen in de branche nauwgezet en zorgt ervoor dat hun 12 enthousiaste, vakkundige medewerkers beschikken over up-to-date kennis en opleiding. “De technologische ontwikkelingen op het gebied van auto’s gaan snel. Wij blijven daarom investeren in personeel en equipment”, aldus Toon van der Veer.

Uit gesprekken met AHG bleek dat deze keten dezelfde waarden hanteert als Autoschade Arnhem. “Ook AHG gaat voor de hoogste kwaliteit, dat blijkt onder andere uit de 7 jaar garantie die zij als enige keten op schadeherstel geven. Ik kan gebruik maken van de centrale sales & marketing, maar ook voor lokale marktbewerking biedt AHG ondersteuning. Het schademanagementsysteem Apollo ondersteunt mij in het beoordelen van calculaties en maakt centrale facturatie mogelijk. Dit gaf mij, naast de mogelijkheid om binnen de keten toch als zelfstandig ondernemer te kunnen blijven functioneren, genoeg redenen om te kiezen voor AHG.Plaats op:
Datum: 24 november 2017
Categorie: Schade / schadeherstel
Bron: Autoschade Herstel Groep
Gerelateerde artikelen  
02-12-2016 Nieuws Autoschade Herstel Groep breidt netwerk Zuid Nederland uit
08-02-2012 Nieuws Bekkers Autoschade naar Autoschade Herstel Groep
23-03-2018 Nieuws Autoschade Schepenwijk sluit zich aan bij AHG
05-04-2017 Nieuws Autoschade Herstel Groep breidt uit
07-02-2018 Nieuws Autoschade Herstel Alderliesten AHG Autoschadeherstelbedrijf 2017
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.