Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Onlangs is UMG (Unirobe Meeùs Groep) live gegaan met CED Connect, het meest geavanceerde schadebehandelplatform van Nederland. De succesvolle uitrol is mede te danken aan de door CCS ontwikkelde koppeling. Met de samenwerking tussen CED, UMG en CCS is weer een grote stap gezet in het nog efficiënter kunnen afhandelen van schades.

CED Connect, een initiatief van CED, is een geavanceerd platform voor digitale schadebehandeling. Met dit systeem gaat alles wat geautomatiseerd kan, ook geautomatiseerd: van de controle van de polis, het vaststellen van de aansprakelijkheid, de financiële afwikkeling, tot aan herstel en communicatie. Schadebehandelaars kunnen zich hierdoor focussen op de complexe schades en persoonlijke aandacht geven aan de klant. Door de nieuwe koppeling kunnen gebruikers van CCS nu ook eenvoudig profiteren van de voordelen van CED Connect.

Directeur Fon Gardenier van UMG Assuradeuren verwacht met de inzet van CED Connect voor particuliere autoschades grote stappen te maken in efficiency en klanttevredenheid. “Zodra het schadebehandelingsproces voor motorrijtuigen naar tevredenheid verloopt, sluiten we ook Varia en Brand aan en zetten wij de Mijn-Omgeving van CED voor de klant open. Hierdoor kan de klant de schade zelfstandig online melden en het schadebehandelingsproces en de communicatie daarover in zijn eigen online dossier volgen. Dat sluit goed aan op onze visie dat de juiste combinatie van digitalisering en een persoonlijke benadering van groot belang is om in de toekomst duurzaam succesvol te zijn.”

De aansluiting van UMG op CED Connect past in de strategie van UMG om zich te willen verbeteren en in te spelen op de ontwikkelingen en mogelijkheden in de markt. Dat de koppeling zo snel en zo succesvol tot stand is gekomen, is een gezamenlijke prestatie van zowel UMG, CCS en het CED Connect-team.


Plaats op:
Datum: 30 november 2017
Bron: CED Group
Gerelateerde artikelen  
21-09-2010 Nieuws Ford komt met elektrische Transit Connect
13-09-2019 Nieuws Verizon Connect Reveal beveiligt waardevolle voertuigen
11-04-2019 Nieuws Verizon Connect bouwt telematica-oplossingen al in fabriek in
26-04-2011 Nieuws Noorse klant voor elektrische Ford Transit Connect
06-03-2018 Nieuws Verizon Connect levert software voor connected voertuigen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.