Nieuws  
 

International Car Lease Holding, eigendom van de heren Berkhof (Van Mossel Automotive Groep) en Mandemakers (Mandemakers Groep), heeft autoleasebedrijf Lease Performance overgenomen. Door deze overname breidt International Car Lease Holding, bestaande uit DirectLease, J&T Autolease en Van Mossel Autolease haar vloot uit tot ruim 60.000 voertuigen. Na de overname zullen alle medewerkers in dienst blijven.

De overname van Lease Performance heeft plaatsgevonden per 1 december 2017. Lease Performance zal in de loop van 2018 verdergaan onder de naam Van Mossel Autolease Amsterdam. Zij zullen vanuit de huidige locatie de werkzaamheden voortzetten.

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep: “Ons leasebedrijf was nog niet zo sterk vertegenwoordigd in de regio Amsterdam als we graag zouden willen. Door de toevoeging van Lease Performance breiden we niet alleen onze bestaande vloot verder uit, maar zijn we nu ook op leasegebied sterk aanwezig in deze regio. Door de aanwezigheid van meerdere vestigingen van ons autobedrijf en schadeherstelbedrijf in deze regio is de cirkel nu rond. We kunnen de klant nog sneller en beter voorzien van alle diensten die onder de groep vallen. Wij geloven sterk in synergie en krachtenbundeling, waarbij we graag dichtbij onze klanten staan. De vestiging Amsterdam-Lijnden is daarom voor ons als achtste vestiging van het leasebedrijf Van Mossel Autolease van grote toegevoegde waarde.”

Onno Dunn, directeur Lease Performance onderschrijft de toegevoegde waarde: “Ik ben ervan overtuigd dat de persoonlijke aanpak zoals wij die kenden onze klanten nog meer gaat brengen nu we verder gaan onder Van Mossel Autolease. Er is duidelijk sprake van een grote synergie. We blijven onze klanten onveranderd de betrouwbaarheid bieden die ze van ons gewend zijn, maar kunnen dit nu doen in combinatie met de inkoopkracht en schaalvoordelen van de Van Mossel Automotive Groep”.

Plaats op:
Datum: 12 december 2017
Bron: Van Mossel Automotive Groep
Gerelateerde artikelen  
19-02-2016 Nieuws Autolease Groningen en Lease Quality naar International Car Lease Holding
06-03-2017 Nieuws International Car Lease Holding neemt het Belgische Leasense over
08-06-2018 Nieuws International Car Lease Holding neemt Westlease over
05-01-2013 Nieuws J&T Autolease en DirectLease naar Van Mossel Groep
07-11-2016 Nieuws Citro├źn Amsterdam naar Van Mossel Automotive Groep
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.