Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Van Mossel Automotive Groep heeft de publieksprijs gewonnen van de Online Dealer Awards in de categorie ‘Meest originele online actie 2017’. Dit maakte de organisator van de prijs, marketingbureau DTC Media, vanavond bekend tijdens een feestelijke avond in Hilversum.De ‘Online Dealer Awards’ is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor de beste online autodealers van Nederland, opgesplitst in een vakprijs en publieksprijs. Dealerbedrijven konden zich voor de prijs kandideren via de website van de Online Dealer Awards. Zowel #DCDW als Marktplaats zijn partners van dit initiatief van DTC Media. Uit de inzendingen is vervolgens een aantal kanshebbers per categorie genomineerd. Zij werden beoordeeld door een vakjury (waaronder vakblad Automotive) voor de vakprijs; voor de publieksprijs kon worden gestemd op onlinedealerawards.nl. En dat laatste is massaal gedaan. Van Mossel Automotive Groep kon zich hierdoor verzekeren van de publieksprijs. De actie betrof de Volkswagen showroom actie welke met veel succes via DTC en door middel van een big data Adwords campagne is verricht.

Blijk van vertrouwen
Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep: “Online is meer en meer verweven in onze hele organisatie en daarmee een belangrijk onderdeel van ons handelen geworden. Het afgelopen jaar hebben wij veel geïnvesteerd in online zichtbaarheid en de digitale customer journey. Online acties zoals deze maken hier onderdeel van uit. Dat wij de publieksprijs gewonnen hebben zien wij als een blijk van vertrouwen en versterkt ons geloof dat we met onze online strategie de juiste weg zijn ingeslagen.”

Plaats op:
Datum: 15 december 2017
Bron: Van Mossel Automotive Groep
Gerelateerde artikelen  
22-11-2018 Nieuws Van Mossel grote winnaar Online Dealer Awards
22-11-2019 Nieuws Vallei Auto Groep winnaar Online Dealer Award
30-10-2019 Nieuws Genomineerden Online Dealer Awards bekend
28-12-2017 Nieuws VKV Groep valt dubbel in de prijzen bij Online Dealer Awards
02-09-2019 Nieuws Inschrijvingen Online Dealer Awards 2019 geopend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,1 seconden.