Nieuws  
 

De VKV Groep heeft twee prijzen gewonnen bij de Online Dealer Awards. In de categorie ‘Beste dealersite’ mocht de de Renault, Nissan, Dacia en INFINITI dealer zowel de vakjuryprijs als de publieksprijs in ontvangst nemen.

De eerste editie van de Online Dealer Awards vond plaats in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. In de categorie ‘Beste dealersite’ nam de VKV Groep het op tegen nog 7 andere genomineerde autodealers.

Het oordeel van de vakjury over de website van de VKV Groep:
"De website van de VKV Groep oogt zowel op desktop als mobiel lekker fris en helpt je door de overzichtelijke navigatie snel je doel te bereiken. Daarnaast geeft de VKV Groep haar bezoekers een zeer aantrekkelijke mobiele ervaring. Hiermee tonen zij aan dat ze de mobiele bezoeker waardevol vinden en deze ook willen faciliteren in makkelijke conversie mogelijkheden. Tenslotte beschikt de website van de VKV Groep over erg goede actiepagina’s."

Naast de vakjuryprijs mocht de VKV Groep tevens de publieksprijs in ontvangst nemen met 33% van de stemmen.

Marketing manager Arjan Roor van de VKV Groep: “we zijn trots dat we deze twee prijzen hebben gewonnen. De online showroom is ontzettend belangrijk en deze proberen we iedere dag gebruiksvriendelijker te maken en verder uit te breiden. Het is mooi om te zien dat zowel de vakjury als het publiek vinden dat we de beste website hebben. Het aantal stemmen van het publiek laat zien dat we veel fans hebben die de moeite hebben genomen om op ons te stemmen. Het is een mooie waardering voor het werk dat we doen en een stimulans om de website door te blijven ontwikkelen.”

Plaats op:
Datum: 28 december 2017
Categorie: Awards
Bron: VKV Groep
Gerelateerde artikelen  
15-12-2017 Nieuws Van Mossel winnaar publieksprijs Online Dealer Awards
22-11-2019 Nieuws Vallei Auto Groep winnaar Online Dealer Award
22-11-2018 Nieuws Van Mossel grote winnaar Online Dealer Awards
30-10-2019 Nieuws Genomineerden Online Dealer Awards bekend
27-11-2018 Nieuws Toyota.nl beste en populairste website in categorie Automotive
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,99 seconden.