Nieuws  
 


Van den Udenhout en Van Mossel kopen NOORDHOEK Autogroep

Van den Udenhout neemt de twee vestigingen Den Bosch en Oss over, Van Mossel Automotive Groep de vestigingen Tilburg en Waalwijk. Laatstgenoemde voegt hiermee de merken SEAT & ŠKODA nieuw toe aan het merkenpallet. Beide partijen nemen per 2 januari 2018 de sales en service activiteiten over van merkdealer NOORDHOEK Autogroep.

In de afgelopen periode is door alle genoemde bedrijven veel werk verzet om de overnames te doen laten slagen en de bedrijven daarmee voor te bereiden op een mooie toekomst. Alle betrokken medewerkers zullen in dienst treden bij Van den Udenhout of Van Mossel Automotive Groep.

Mark Bastiaansen (DGA NOORDHOEK Autogroep), Eric Berkhof (DGA Van Mossel Automotive Groep) en Kurt Verhees (DGA Van den Udenhout Groep) zijn tevreden over de overeenstemming die is bereikt aangaande overname van de SEAT & ŠKODA activiteiten.

Sinds 1964 is familie Bastiaansen eigenaar van NOORDHOEK Autogroep, een echt Tilburgs familiebedrijf. “NOORDHOEK Autogroep staat bekend als een transparant en service-gericht familiebedrijf. Afgelopen jaren hebben we meerdere prijzen in de wacht gesleept, waaronder twee jaar op rij ‘Best SEAT dealer’ en de ŠKODA publieksprijs. Iets waar we vanzelfsprekend ontzettend trots op zijn en wat ons harde werken onderstreept. We hopen dit samen met Van den Udenhout en Van Mossel nog verder uit te gaan bouwen.” aldus Mark Bastiaansen. Alle medewerkers blijven voor de prachtige merken werken. De klanten zullen dus dezelfde contactpersonen behouden. Bastiaansen zelf gaat naar Van den Udenhout waar hij de verantwoording over SEAT en ŠKODA krijgt.

Van Mossel vervolgt overnamepad met acquisitie Blokhuis Kia

Per 2 januari wordt de Van Mossel Automotive Groep verrijkt met twee nieuwe Kia vestigingen. Het betreft de vestigingen Blokhuis Kia Amersfoort en Blokhuis Kia Harderwijk. Door deze overname breidt het aantal Van Mossel Kia vestigingen zich uit tot vijf vestigingen. Na de overname gaan  de vestigingen verder onder de naam Van Mossel Kia Amersfoort en Van Mossel Kia Harderwijk. Alle betrokken medewerkers treden in dienst bij de Van Mossel Automotive Groep. Zij blijven werkzaam vanuit dezelfde locaties.

Na jaren van gepassioneerd ondernemerschap draagt Autobedrijf Blokhuis haar Kia activiteiten per 2 januari 2018 over. Maarten den Breems zal de vestiging Harderwijk blijven aansturen. Voor de vestiging in Amersfoort zal Bas Huijzer, commercieel en operationeel directeur Van Mossel Kia, de honneurs waarnemen tot het moment van aantreden van een nieuwe vestigingsdirecteur. Vakgarage Blokhuis, gevestigd in Bunschoten-Spakenburg, blijft wel onder Autobedrijf Blokhuis bestaan. Bert-Martijn Blokhuis, voorheen vestigingsmanager Blokhuis Kia Amersfoort, zal de Vakgarage gaan aansturen. Roelof Blokhuis, de huidige DGA, zal gaan genieten van een welverdiend pensioen.  

Roelof Blokhuis: “De toekomst van ons familiebedrijf wordt met deze overname veilig gesteld. Wij herkennen bij Van Mossel dezelfde waardes op het gebied van streven naar maximale klantgerichtheid en medewerker tevredenheid. Dit zijn voor ons altijd speerpunten geweest en ik ben ervan overtuigd dat dit bij Van Mossel op minimaal dezelfde wijze wordt voortgezet.” Eric Berkhof vult aan: “Uiteraard zijn wij Roelof en zijn zoon Bert-Martijn dankbaar voor het goede ondernemerschap wat zij jarenlang hebben gevoerd. Mede hierdoor zijn wij overtuigd van de continuïteit van dit mooie bedrijf. Door de toevoeging van deze vestigingen aan ons autobedrijf bevinden we ons voortaan op vijf strategische locaties, te weten Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hengelo en Zwolle”.

Plaats op:
Datum: 3 januari 2018
Bron: Van Mossel Automotive Groep
Gerelateerde artikelen  
27-06-2018 Nieuws Van Mossel neemt Autobedrijf Van Zwienen over
13-12-2019 Nieuws Autobedrijf Ford Van Putten naar Van Mossel Automotive Groep
07-01-2020 Nieuws Van der Maat Zwaag naar Van Mossel Automotive Groep
07-11-2016 Nieuws Citro├źn Amsterdam naar Van Mossel Automotive Groep
03-12-2019 Nieuws Autobedrijf Wouters Tilburg naar Van Mossel
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,18 seconden.