Nieuws  
 

Bij Bynco.com,  webshop voor jong gebruikte auto's in Nederland, kunnen autokopers nu ook de inruil van hun auto online afhandelen. "Mensen hoeven nu ook de deur niet meer uit om hun auto in te ruilen. We komen de nieuwe auto brengen en nemen de oude auto mee", vertelt general manager Jeroen Veldman.

Met de online inruil van gebruikte auto's komt Bynco.com tegemoet aan de wens van veel autokopers. Bynco (Buy Your Next Car Online) lanceerde in februari 2017 als eerste een webshop voor jong gebruikte auto's. Bynco.com heeft ervoor gekozen om ook de inruilservice zo transparant en eerlijk mogelijk op te zetten.
Om te zorgen voor een realistisch bod vraagt Bynco.com bewust meer dan alleen het kenteken en de kilometerstand van de in te ruilen auto. Volgens Veldman is in het in de markt gebruikelijk om alleen te werken met kentekengegevens en kilometerstanden.

Wie een auto koopt bij Bynco.com en overeenstemming bereikt over de inruilprijs, kan alles in één keer afhandelen in de webshop. De waarde van de inruilauto wordt verrekend met de aanschafprijs van de nieuwe auto.

Plaats op:
Datum: 11 januari 2018
Categorie: Remarketing / Occasions
Bron: Bynco
Gerelateerde artikelen  
30-11-2017 Nieuws Retourpercentage online gekochte auto laagst binnen e-commerce
16-07-2019 Nieuws Arval Nederland kiest voor Bynco
14-02-2017 Nieuws Eerste webwinkel voor auto's
28-11-2018 Nieuws Omslagpunt voor online autoverkoop in 2019
14-11-2016 Loopbaan Norbert de Jong start bij VWE als Manager Automotive Solutions
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1 seconden.