Nieuws  
 

Om haar ambities waar te kunnen maken heeft Macadam besloten het team in Nederland uit te breiden. Hiervoor heeft Macadam Gerhard Prent aangetrokken om de functie van sales en marketing manager te gaan vervullen vanaf 1 februari a.s.

Hiervoor was Prent business unit manager Automotive bij Tevreden.nl. Sinds 1993 is Prent al werkzaam in de automotive branche en is hij een netwerker pur sang. Eerder was hij succesvol in verschillende sales en managementfuncties bij o.a. FleetSelect/BCA Autoveiling, Cars4Export, Autodata Nederland en Greenib Car.

De functie van sales en marketing manager bij Macadam is een mooie nieuwe uitdaging voor beide partijen. Prent met zijn kennis, ervaring en brede netwerk samen met de diensten die Macadam biedt. Macadam is een internationale marktleider op het gebied van nauwgezette consistente inspectierapportage en heeft verdere groeiambities.

Al meer dan 25 jaar levert Macadam aan de praktijk getoetste oplossingen en geavanceerde ondersteuningssystemen aan alle partijen, die betrokken zijn bij het eindecontract- en remarketingproces in de autosector. De Macadam-groep is aanwezig in 6 Europese landen en heeft zijn hoofdvestiging in Vilvoorde, België

Prent heeft in het verleden veel te maken gehad met de remarketing van voertuigen, waarbij het van belang is dat er een duidelijk inspectierapport aan de basis ligt van dit proces. Deze opgedane ervaring komt nu goed van pas.

De kernactiviteiten van Macadam; inspectie van eindcontractvoertuigen, hoofdzakelijk voor leasemaatschappijen, fleetowners en autofabrikanten. Met de nieuwe marktontwikkeling op het gebied van Private lease heeft Macadam nieuwe modules toegevoegd aan haar systeem. Deze nieuwe producten zullen zeker haar weg gaan vinden op de Nederlandse markt. Buiten de genoemde doelgroepen gaat Prent zich ook vooral richten op de autobedrijven en dealerholdings. "Door mijn ervaring in de automotive branche heb ik veel goede en waardevolle contacten opgedaan. Deze relaties wil ik graag verder helpen met het professionele remarketing vraagstuk, waarbij inspectie door een onafhankelijke betrouwbare partij een belangrijke rol speelt”. Prent weet als geen ander dat je met relatiebeheer d.m.v. het actief luisteren naar de klant en dit te vertalen naar de juiste dienstverlening, het verschil kan maken. Een hoge klanttevredenheid is hierdoor uiteindelijk het gevolg.

Plaats op:
Datum: 16 januari 2018
Bron: Macadam
Gerelateerde artikelen  
29-10-2018 Video Gerhard Prent over de rol van Macadam bij inspecties
05-12-2018 Nieuws Macadam wint Europese tender ALD Automotive
18-09-2018 Nieuws Macadam Nederland realiseert 50.000e fysieke inspectie
15-04-2019 Nieuws Macadam neemt inspectie activiteiten van CarCollect over
08-06-2010 Nieuws Macadam stelt groeico÷rdinator aan
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,12 seconden.