Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Verizon Communications neemt Movildata Internacional over een leverancier van commerciële fleetmanagementoplossingen, gevestigd in Murcia, Spanje. Voorwaarden van de overname die op 19 januari 2018 is afgerond, zijn niet vrijgegeven.

Verizon Telematics is een gevestigde partij in Europa met een sterke aanwezigheid in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Frankrijk en Polen. In Nederland en België actief onder de naam Fleetmatics, dat sinds vorig jaar deel uitmaakt van Verizon Telematics. De overname van Movildata, marktleider in Spanje, maakt deel uit van de uitbreiding van Verizon Telematics in Zuid-Europa, waarbij ze zich ook gaan richten op de Portugese en Italiaanse markten.

Met meer dan vijf miljoen commerciële voertuigen is Spanje de op één na grootste markt in West-Europa, volgens toonaangevend brancheanalist Berg Insight.1 Bovendien is de markt voor fleetmanagement hier aanzienlijk minder verzadigd dan in andere grote markten in Europa, wat groeimogelijkheden biedt.

Werknemers van Movildata maken nu deel uit van het Verizon Telematics-team en blijven sales en ondersteuning bieden voor de huidige fleetmanagementoplossingen. Daarnaast is Verizon Telematics van plan om Fleetmatics REVEAL toe te voegen aan het portfolio van softwareoplossingen die beschikbaar zijn voor Spaanse wagenparkbeheerders. Verizon Telematics biedt uitstekende voertuigvolgsystemen en oplossingen die waardevolle bedrijfsinzichten opleveren. De oplossingen zijn ontworpen om bedrijven te helpen bij het besparen op kosten, om de productiviteit te verhogen en om de veiligheid te monitoren voor vrijwel alle mobiele medewerkers.

Plaats op:
Datum: 29 januari 2018
Bron: Verizon Telematics
Gerelateerde artikelen  
06-03-2018 Nieuws Verizon Connect levert software voor connected voertuigen
11-04-2019 Nieuws Verizon Connect bouwt telematica-oplossingen al in fabriek in
13-09-2019 Nieuws Verizon Connect Reveal beveiligt waardevolle voertuigen
09-09-2016 Nieuws TomTom Telematics sterk in fleetmanagementoplossingen
24-07-2019 Nieuws Verizon Connect en UTA voorzien in tankpasdata
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.