Nieuws  
 

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar Private Leasecontract af te sluiten. Justlease is daarom trots dat wij per 1 februari 2018 bij dit keurmerk zijn aangesloten.
Veilig en verantwoord een auto leasen Dankzij het keurmerk weten consumenten dat ze bij Justlease veilig en verantwoord een auto kunnen leasen. Het Keurmerk Private Lease zorgt ervoor dat consumenten weten waar ze aan toe zijn én beschermt hen rechten en plichten.

Duidelijke afspraken Het Keurmerk Private Lease heeft samen met de Consumentenbond duidelijke afspraken gemaakt. Er zijn vijf pijlers waar het Keurmerk zich voor hardmaakt:

  • Eerlijke voorwaarden;
  • Compleet product;
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten;
  • 14 dagen bedenktijd;
  • Zekerheid bij klachten.


Maatschappelijke rol financiële bewustwording Bij het leasen van een auto gaan consumenten een maandelijkse betalingsverplichting aan met Justlease. Het is uiteraard belangrijk dat leasen past binnen het financiële totaalplaatje. Daarom toetst Justlease samen met het Keurmerk of consumenten het leasebedrag kunnen dragen. Zo kunnen consumenten nooit meer leasen dan voor hen verantwoord is.
Stichting Keurmerk Private Lease Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease wil de consument beschermen. Justlease is daarom trots dat wij per 1 februari dit keurmerk mogen voeren.

Plaats op:
Datum: 30 januari 2018
Bron: Justlease
Gerelateerde artikelen  
05-10-2016 Nieuws Private leaserijders willen aanbieder met keurmerk
04-02-2016 Nieuws Ford krijgt Keurmerk Private Lease
03-02-2016 Nieuws LeasePlan blij met ontvangen Keurmerk
02-02-2016 Nieuws ALD Automotive omarmt Keurmerk Private Lease
05-02-2016 Nieuws Opel Leasing ontvangt Keurmerk Private Lease
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.