Nieuws  
 

Chevin Fleet Solutions heeft een nieuwe app: FleetWave Forms, die een geavanceerd niveau van codevrij maatwerk biedt voor meer dan alleen het wagenpark.

In tegenstelling tot andere fleet-specifieke mobiele apps op de markt die alleen zijn ontworpen voor taken zoals eenvoudige voertuiginspectie, is Forms een flexibele tool waarmee gebruikers op maat gemaakte formulieren voor gegevensverzameling kunnen bouwen. De app kan worden gebruikt om elk handmatig of papieren formulier voor gegevensverzameling te vervangen en is zelfs offline toegankelijk, waarna automatische uploads naar FleetWave mogelijk worden zodra er een internetverbinding beschikbaar is.

FleetWave Forms is ontworpen met drag&drop hulpmiddelen voor een groter gebruiksgemak. De nieuwe software laat gebruikers toe om op maat gemaakte taken te definiëren door gebruik te maken van dropdown vragen, vrije tekst invoer, datum en tijd keuze,  locatie parameters  via GPS en andere functionaliteiten zoals het handtekenen op het scherm of gebruik maken van barcodes.

De ontwerper kan opgeven wie toegang heeft tot welk formulier op basis van een aantal verschillende factoren, zoals de naam van de bestuurder, voertuigtype, functie, afdeling en meer. Werknemers kunnen dan eenvoudig inloggen om hun formulieren te bekijken, informatie te verzamelen en om gegevens te versturen naar FleetWave met behulp van een iOS- of Android-apparaat.

Met Chevin’s nieuwe software voor het creëren van formulieren, hebben de gebruikers de volledige vrijheid om te bepalen wat ze willen vastleggen en in welk formaat, er zijn geen beperkingen.

Door voorbij te gaan aan de standaard functionaliteiten die je van zo een toepassing zou verwachten, is Forms uniek in zijn vermogen om een veel bredere functie te vervullen. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld bedrijf kritische informatie delen en ontvangen zoals voertuiginspecties, werkbladen van mobiele techniekers, reisdocumenten van chauffeurs, bedrijfsuitgaven, ongevallen inventaris, veiligheids- en risicobeoordelingen, verkooptransacties, bewijs van levering en nog veel meer.

De nieuwe applicatie elimineert risico’s en inefficiënties geassocieerd met handmatige methodes; arbeidsintensieve data-invoer; vertragingen van informatieverwerking; incorrecte interpretaties; langdurige factuur cycli; het missen van of onvolledige gegevensbestanden en potentiële verliezen of beschadiging van papieren documenten.


Plaats op:
Datum: 14 februari 2018
Categorie: Fleetmanagement / software
Bron: Chevin Fleet Solutions
Gerelateerde artikelen  
11-06-2012 Nieuws FleetWave (Chevin) komt met 'mobiliteitsbudget beheer'
18-08-2017 Nieuws Chevin breidt vlootbeheersoftware uit
29-11-2016 Nieuws Een betere profilering van voertuigen en bestuurders
06-12-2012 Nieuws Vandesande tekent voor FleetWave van Chevin Fleet Solutions
07-06-2018 Nieuws Chevin komt met nieuwe werkplaatsbeheer tool
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,11 seconden.