Nieuws  
 

Met de introductie van Verizon Connect rondt Verizon de integratie af van zijn bestaande divisie voor connected voertuigen, met de recent aangeschafte softwarebedrijven die zich richten op fleetmanagement en mobiele werknemers. Vanaf nu gaan ze verder als één gezamenlijk merk. Verizon Connect is het resultaat van meer dan 5 miljard dollar aan investeringen en biedt klanten één adres waar ze terechtkunnen voor softwareoplossingen en diensten voor connected voertuigen, die bijdragen aan meer veiligheid, productiviteit en efficiëntie.

Verizon Connect biedt de connectiviteit en data die klanten helpen om beter geïnformeerd te zijn over de locaties van voertuigen en werknemers, en die hen inzichten geeft op het gebied van efficiëntie, veiligheid, productiviteit en wetgeving. Klanten van Verizon Connect profiteren van de gecombineerde ervaring van 3.500 toegewijde professionals en meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van telematics, mobiele werknemers en fleetmanagement.

Het Verizon Connect-portfolio bevat verschillende softwareplatforms voor fleetmanagement en mobiele werknemers, geëmbeddet OEM-hardware en Hum van Verizon – een device voor connected voertuigen, dat een oplossing biedt voor een veiliger, slimmer en meer connected rijervaring voor consumenten.
Voormalige merken uit het Verizon-portfolio voor connected voertuigen, waaronder Verizon Telematics, Fleetmatics en Telogis, gaan nu allemaal verder onder de merknaam Verizon Connect.


Plaats op:
Datum: 6 maart 2018
Bron: Verizon
Gerelateerde artikelen  
13-09-2019 Nieuws Verizon Connect Reveal beveiligt waardevolle voertuigen
11-04-2019 Nieuws Verizon Connect bouwt telematica-oplossingen al in fabriek in
29-01-2018 Nieuws Verizon Telematics neemt Movildata Internacional over
24-07-2019 Nieuws Verizon Connect en UTA voorzien in tankpasdata
20-03-2019 Nieuws Verizon Connect geeft inzicht in motorprestaties bedrijfswagens
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.