Nieuws  
 

Volgende week vindt op initiatief van EVBox de grootste mobiliteitsbrainstorm ter wereld plaats in de Passenger Terminal in Amsterdam. Dat maakt de aanbieder van laadoplossingen voor elektrische auto’s vandaag bekend. 500 experts uit meer dan 30 landen buigen zich tijdens e-mobility event rEVolution over een van de grootste maatschappelijke vraagstukken van dit moment: duurzame mobiliteit.

Volgens Kristof Vereenooghe, CEO van EVBox, vervult Nederland internationaal een voortrekkersrol: ‘In andere landen staat verduurzaming nog niet hoog genoeg op de agenda. Nederland vormt de voorhoede als het gaat om verduurzaming van mobiliteit, dat onderschatten we hier soms. Duurzaam leven zou het thema van onze tijd moeten zijn, we kunnen simpelweg niet doorgaan zoals we nu doen.
Het ontbreekt aan actief beleid, waardoor we natuurlijke bronnen van de aarde in hoog tempo uitputten. En vervoer is daar een integraal onderdeel van. Daarom faciliteren we deze brainstorm, waar experts van over de hele wereld samenkomen om de verduurzaming van onze samenleving naar een hoger niveau te tillen.’
 
Waar Formule 1 symbool staat voor de wereld van het oude rijden, staat Formule E voor een duurzame toekomst. Op rEVolution is daarom ook de nieuwe Formula E racewagen van de Chinese autofabrikant  NIO te bewonderen. Deze elektronisch aangedreven racewagen accelereert in drie seconden naar een snelheid van 100 km per uur en is exemplarisch voor de stormachtige ontwikkeling van elektrisch rijden. Mede-oprichter Jack Cheng van NIO is een van de sprekers op rEVolution.

Plaats op:
Datum: 7 maart 2018
Categorie: Elektrisch rijden
Bron: EVBox
Gerelateerde artikelen  
08-02-2019 Nieuws Programma van rEVolution 2019 bekend
08-11-2018 Nieuws EVBox bevestigt eerste grote namen voor rEVolution
20-09-2018 Nieuws EVBox gaat voor 1 miljoen laadstations in 2025
02-04-2019 Nieuws Vliegen meest gehoorde klimaatzonde tijdens rEVolution 2019
10-04-2019 Nieuws EVBox wint Red Dot Award voor Level 2 laadstation
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,08 seconden.