Nieuws  
 

Onlangs maakte Harry Filon tijdens het Schadeseminar al bekend dat de inschrijving voor de Smart Repair Hersteller 2018 is geopend. Smart Repair is niet alleen beter voor het milieu maar ook kostenbesparend. Een belangrijk onderwerp derhalve wanneer we het over duurzaamheid hebben. De stichting Duurzaam Repareren vindt het daarom belangrijk deze techniek te promoten en organiseert wederom de wedstrijd “Smart Repair Hersteller”.

“Smart Repair benadrukt echter ook dat schadeherstel een ambacht is, een heel mooi ambacht”: zegt Harry Filon. Dit wordt ook door het VOC Opleidingscentrum erkend, want zij starten dit jaar nog een Smart Repair trainingsprogramma.

Ook dit jaar is de wedstrijd weer een samenwerking tussen VOC Opleidingscentrum, Smart Repair International, Dekra Automotive, Turien & Co Assuradeuren en stichting Duurzaam Repareren. Dit jaar vindt de wedstrijd plaats op 14 juni bij het VOC opleidingscentrum in Boxtel. De bekendmaking en prijsuitreiking vindt wederom plaats tijdens het Schadeseminar van Automotive Insiders, dit jaar op 20 juni in Bodegraven.

De organisatie roept alle ondernemers en ketens op om kandidaten aan te reiken. Tijdens het Schadeseminar worden door middel van een videopresentatie alle deelnemers en de bedrijven waar zij werken, aan het publiek voorgesteld. Niet alleen een promotie van smart repair in het algemeen, maar daarmee ook een mooie promotie van het bedrijf en haar professionaliteit.

Plaats op:
Datum: 14 maart 2018
Categorie: Schade / schadeherstel
Bron: Smart Repair
Gerelateerde artikelen  
18-09-2017 Nieuws Rocco Hoedemakers Smart Repair Hersteller van het jaar.
11-08-2017 Nieuws Andere opzet van Smart Repair Hersteller 2017
29-10-2012 Nieuws “Duurzaam repareren heeft effect op marktpositie”
17-02-2012 Nieuws JAMES biedt klanten duurzaam repareren
21-12-2012 Nieuws AEGON gaat certificaat Duurzaam Repareren hanteren
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ďż˝ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.