Nieuws  

Vredestein Super Car Sunday vindt in 2018 wederom twee keer plaats. Pinksterzondag 20 mei is het de beurt aan het TT Circuit van Assen. En in september komt er ook dit jaar een extra editie op het Circuit Zandvoort. Wederom zal bandenfabrikant Vredestein prominent aanwezig zijn als hoofdsponsor van het evenement. Zoals je gewend bent van Vredestein Super Car Sunday zullen de meeste bijzondere exemplaren supercars aanwezig zijn op het circuit. Houd deze website en onze Facebook pagina in de gaten voor de mooiste updates.Super Car Sunday is een initiatief van 402 Automotive in samenwerking met Sjoerd van Stokkum van Cars & Business en Trevor Hale van Vijverberg Trofee en zal dit jaar op 20 mei, worden georganiseerd met als side-event Paddock Porsche. Bezoekers van Vredestein Super Car Sunday hebben ook toegang tot Paddock Porsche.

Inmiddels wordt de organisatie overspoeld met aanvragen voor de paddocks. Naast de selecte groep van de eerder genoemde Supercars wordt er ook een Performance paddock gereserveerd voor eigenaren van allerlei PK-kanonnen
De meeste aandacht gaat natuurlijk uit naar de merken als Pagani, Koenigsegg, McLaren, Lamborghini, Ferrari en Porsche. Je kunt een groot aantal hypercars en supercars verwachten. Vorige edities waren dat onder meer de Bugatti Veyron, Ferrari LaFerrari  Lamborghini Aventador SV, Koenigsegg One:1, Koenigsegg Agera R en meerdere CCX, McLaren P1, Porsche 918 Spyders, meerdere Carrera GT’s, Mercedes McLaren Stirling Moss, AMG 6x6, 300SL Gullwing, Ferrari F40, F50, Enzo en nog een hele rij “normale” Aventadors. 458 Speciale etcetera. Daarnaast is de organisatie druk bezig met het naar Assen halen van Nederlandse primeurs. Of dat gaat lukken, zal te lezen zijn op de website van het evenement. Daarnaast veel supercar iconen uit het verleden, zoals de Lamborghini Countach en de Jaguar XJ220 en diverse super racecars.
 
Hotlap Sessions
De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock komen ook in actie op het circuit. Geniet van de brullende motoren tijdens de speciale Hotlap sessies!

Super Car Dragraces
Tijdens de Supecar Dragraces zullen verschillende supercars uit o.a. Nederland, België en Duitsland aan de start verschijnen om de strijd met elkaar aan te gaan.


Plaats op:
Datum: 26 maart 2018
Bron: Apollo Vredestein B.V.
Gerelateerde artikelen  
01-04-2019 Nieuws Vredestein Super Car Sunday op TT Circuit Assen
10-08-2018 Nieuws Vredestein Super Car Sunday op Circuit Zandvoort
19-03-2018 Nieuws International Amsterdam Motor Show in de RAI
05-12-2017 Nieuws Eerste editie van International Amsterdam Motor Show
30-03-2018 Nieuws Apollo Vredestein nadrukkelijk aanwezig op IAMS 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.