Nieuws  

Apollo Vredestein presenteert tijdens de eerste editie van de International Amsterdam Motor Show (29 maart tot en met 2 april) een bijzondere creatie, genaamd 'Vorti'. Vorti is een levensgroot paard gemaakt van 26 autobanden en een ware eye-catcher op de beursvloer.Vorti is een creatie van kunstenaar/illustrator Randy van Lingen uit Almelo. Hij ontwierp het kunstobject in 2017. Het complete bouwproces duurde drie maanden. Het paard weegt maar liefst 450 kilogram, is vier meter lang, één meter breed en tweeënhalve meter hoog. Voor Vorti zijn 26 autobanden gebruikt, waaronder de Vredestein Ultrac Satin, Quatrac 5, Sportrac 5, Wintrac xtreme S en de Ultrac Vorti. Aan die laatste autoband dankt het rubberen paard zijn naam.

Ultimate High Performance
Op de stand van Apollo Vredestein zijn de schijnwerpers niet alleen gericht op Vorti, maar ook op het UHP-assortiment (Ultimate High Performance) van het merk Vredestein. De banden in de UHP-range, met types als de Ultrac Vorti en Ultrac Vorti R, zijn speciaal voor sportievere auto's ontwikkeld en bieden maximale grip, uitzonderlijk veel stuurprecisie en een bijzonder veilig weggedrag.

De stand van Apollo Vredestein (stand 1.32) past met Vorti en de presentatie van de UHP-bandenrange perfect bij de exclusieve supercars, klassiekers en andere bijzondere auto's die tijdens de International Amsterdam Motor Show 2018 te zien zijn. Het evenement legt het accent op auto's die de harten van autoliefhebbers sneller doen kloppen en vindt plaats tijdens het paasweekend in de karakteristieke Europahal met aanleunende hallen 2 tot en met 5, op in totaal 30.000 vierkante meter.

Plaats op:
Datum: 30 maart 2018
Bron: Apollo Vredestein B.V.
Gerelateerde artikelen  
17-04-2013 Nieuws Nieuwe Vredestein tussen jetset van Monaco
26-03-2012 Nieuws Vredestein met twee nieuwe Giugiaro-zomerbanden
25-02-2013 Nieuws Hoge waarderingen voor Vredestein zomerbanden
02-05-2018 Nieuws Vredestein beleeft wereldpremière op The Tire in Keulen
27-09-2018 Nieuws Apollo Vredestein levert banden voor Volkswagen Touareg
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.