Nieuws  

Mazda Motor Nederland heeft een contract getekend met ALD Automotive in Hoofddorp. Met ingang van 1 juni zal de gerenommeerde leasemaatschappij, die in Nederland bouwt aan partnerversterking, alle vormen van leasing voor Mazda’s in Nederland verzorgen. De producten worden aangeboden via het Mazda dealernetwerk.

Mazda wordt met dit nieuwe contract nog beter in de gelegenheid gesteld om de zakelijke markt in Nederland aantrekkelijke private lease en operational lease-oplossingen aan te bieden. De specialisten van ALD Automotive zorgen er voor dat de Mazda-dealers optimaal kunnen inspelen op de eigentijdse mobiliteitswensen, zowel in de zakelijke markt als op het gebied van private lease.

“ALD heeft veel ervaring om als captive op te treden voor importeurs en hun dealernetwerken”, vertelt Geraldine Brouwers, Managing Director van Mazda Motor Nederland. “Ze zijn een uiterst professionele partij in deze markt en bieden pasklare oplossingen voor onze dealers. Tijdens onze voorbesprekingen zijn wij tot de ontdekking gekomen dat onze ondernemingen over vergelijkbare kernwaarden beschikken en zagen we veel overeenkomsten in zowel cultuur als in ambities. We gaan er dan ook van uit dat onze samenwerking zeer succesvol zal zijn”.

Jeroen Kruisweg, Algemeen Directeur ALD Automotive Nederland, vult aan: "Voor ons is het een groot compliment dat wij voor Mazda de leasingactiviteiten mogen verzorgen. Zowel de zakelijke als particuliere klant profiteert van deze nieuwe samenwerking, waarbij we onze innovaties en leasekennis combineren met het sterke dealernetwerk van Mazda”.

ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. De organisatie staat vooraan op het gebied van productontwikkeling, marktonderzoek en innovatie. Met ruim 1,5 miljoen voertuigen en 6.300 werknemers in 43 landen behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen wereldwijd. In 2016 en 2017 is ALD Automotive gekroond tot beste leasemaatschappij van Nederland.

Plaats op:
Datum: 19 april 2018
Bron: Mazda Motor Nederland
Gerelateerde artikelen  
02-02-2009 Nieuws Masterlease gaat Mazda leasing doen
04-12-2018 Nieuws Hyundai en Arval tekenen overeenkomst
08-11-2018 Loopbaan Peter Brouwers directeur sales van Mazda Motor Nederland
02-07-2013 Nieuws Mazda importeur kiest remarketingplatform FleetSelect
31-01-2019 Nieuws Kia Motors en ALD Automotive verlengen partnership
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,11 seconden.