Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

MultiTankcard (MTc), mobiliteitspassen, is hard bezig zijn positie in de markt te verstevigen. Waar meerjarige overeenkomsten in de sector tot voor kort nog ongebruikelijk waren, sluit MTc opnieuw een langjarig contract.

Dit keer legt International Car Lease Holding (ICLH) uit Tilburg de samenwerking voor meerdere jaren vast. ICLH, bekend van onder meer Van Mossel, J&T en DirectLease, zal ook de komende jaren zijn tank- en mobiliteitsfunctionaliteiten afnemen van MTc. Hiermee wordt de samenwerking voor het eerst in een langjarig contract vastgelegd.

Eerder dit voorjaar sloot MTc een langjarige overeenkomst met Terberg Leasing, ook een prominente speler op de leasemarkt.
MTc viel eerder op met de lancering van MoveMove, een pas die ondernemers en kleinere bedrijven totale flexibiliteit biedt over hun manier van reizen (OV, fiets, taxi, tanken en aanvullende autodiensten, zoals parkeren en carwash). Dit abonnement is per maand opzegbaar, ook uniek in de wereld van mobiliteit.

Plaats op:
Datum: 17 mei 2018
Categorie: Brandstof
Bron: MultiTankcard
Gerelateerde artikelen  
10-04-2018 Nieuws Samenwerking MultiTankcard en Terberg Leasing
12-06-2018 Nieuws MultiTankcard en Arval Nederland sluiten partnership
18-07-2018 Nieuws Leasemaatschappijen bieden klanten andere opties naast leaseauto
15-01-2019 Nieuws Partnership tussen MoveMove en TrackJack
05-09-2019 Nieuws MultiTankcard en Ultimum verlengen samenwerking
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,99 seconden.