Nieuws  
 

RitAssist heeft een partnership gesloten met Parkd, Europese leverancier van parkeeroplossingen. Parkd beschikt over een innovatief patent waarbij parkeersessies automatisch worden gestart bij aankomst, en afgesloten bij het verlaten van de parkeerplaats. De samenwerking wordt feestelijk gepresenteerd tijdens Fleet Mobility Live op 29 mei in Rotterdam.

De samenwerking versterkt de positie van RitAssist binnen het vlootmanagement, omdat Parkd de GPS data van RitAssist gebruikt voor uitoefening van hun patent. Een simpele integratie maakte dit mogelijk. Manager RitAssist Jos Pijnaker licht toe: “RitAssist software is ontwikkeld met de gedachte: probleemloze ontsluiting van essentiële data over een vloot. Of dit nu binnen een webomgeving is of binnen bepaalde software, RitAssist is volledig ontwikkeld om alle data veilig en probleemloos te ontsluiten naar boekhoudsoftware, planningssoftware, verloningssoftware, CRM-, of ERP-systeem. Welke API- of SDK-integratie ook gewenst is, bij RitAssist is dit in goede handen. Uiteindelijk profiteert de ondernemer van probleemloze dienstverlening. Zo ziet Parkd dat ook.”

Met deze samenwerking onderschrijft Parkd haar snelle groei onder zakelijk rijders in Nederland dankzij een hoogwaardige parkeerdienst. Voor Parkd is de samenwerking een uitgelezen kans om een bredere klantengroep te bereiken. Het onderschrijft haar ambitie voor internationale groei. Voor RitAssist is het interessant om haar klanten te ondersteunen met de innovatieve oplossing van Parkd. Country Manager Edvin Oklopcic: “Met de automatisering van parkeerbetalingen van Parkd bespaar je tot 90% op de kosten van je parkeeradministratie. De exacte tijd betalen die je parkeert, en alles volledig inzichtelijk. En slechts 1 factuur voor de parkeerkosten van een complete vloot. Dat is de gedeelde ambitie in ontzorging van ondernemers die onze partnerschip bindt.”

Plaats op:
Datum: 23 mei 2018
Bron: RitAssist Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
07-06-2018 Video Flitsinterview met Edvin Oklopcic van ParkD
26-07-2016 Nieuws Samenwerking Sage en TomTom Telematics in realtime accounting
07-05-2019 Nieuws MTc en Mobility Service Nederland slaan handen ineen
18-02-2016 Nieuws ALD Automotive neemt Bright Lease over
31-01-2019 Nieuws Kia Motors en ALD Automotive verlengen partnership
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.